2789
عنوان

ساااعت

46 بازدید | 10 پست

یه ساعتی خریدم خیلی خوشگل وخوش رنگه طلایی وسفیده مجازی سفارش داده بودم

بعدمن تپلم وزنم74عه ولی بازم برام گشاده باچاقوافتادم به جونش که یکی ازدسته هاشوببرم ولی انقدمحکم بودکه نشد

زشته ساعت گشادپوشیدکه بیادپایین مچ دست؟؟

زشت که نیست

ولی خب ببر ساعت فروشی برات اندازه ش کنن

چاقو رو رها کن خرابش می کنی

توی تاپیکهام فقط قراره از مادرشوهرم بخونید. و فقط قراره بحث های چیپ کنم پس اگر به دنبال موضوعاتی پیرامون شکافتن هسته ی اتم هستید، یا شاید حرکت جوهری ملاصدرا، به تاپیکهای بقیه مراجعه کنید. 🦧 در حال سپری کردن بحران سی سالگی 🦎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زشت که نیستولی خب ببر ساعت فروشی برات اندازه ش کننچاقو رو رها کن خرابش می کنی

عه ینی درستش میکنن؟

ساعت فروشی نداره شهرمون کوچیکه

من یکی دوماه دیه کنکورمه واس اون خریدمش

توبودی بیفتادپایین مچت میپوشیدیش؟ولی بت بیاد

عه ینی درستش میکنن؟ساعت فروشی نداره شهرمون کوچیکه من یکی دوماه دیه کنکورمه واس اون خریدمش توبودی بیف ...

آره می پوشیدمش

تا حالا هم ساعت گشاد پوشیدم

خوب بود

توی تاپیکهام فقط قراره از مادرشوهرم بخونید. و فقط قراره بحث های چیپ کنم پس اگر به دنبال موضوعاتی پیرامون شکافتن هسته ی اتم هستید، یا شاید حرکت جوهری ملاصدرا، به تاپیکهای بقیه مراجعه کنید. 🦧 در حال سپری کردن بحران سی سالگی 🦎

راستی کنکور چی داری؟ ارشد؟

نه من بیست سالمه پشت کنکورم میخام کنکورفرهنگیان بدم دعاکن واسم:)ان شالله چندسال دیگم ارشدومیدم

موفق باشی عزیزم ♥️

ببر تعمیرات ساعت یا ساعت فروشی ها برات تنگ میکنه خواهر این چ کاریه ک با چاقو افتادی ب جونش 😐😂

اخه معمولاساعتاودستبنداکه خراب بودن خودم درستشون میکردم😂💔فکرنمیکردم نشه ومحکم باشهه

فدات شم ان شالله امسال دیگه بشه:)

میشه :) ❤️