2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا بیامرزتش چقد جوون بوده. عزیزم تا میتونی گریه کن حق داری ناراحت باش، پدر من ۷۰ سال سن داشت بعد از ۳ سال هنوز نتونستم باور کنم که رفته همش گریه میکنم دلم براش تنگه به شدت یه لحظه از خاطرم نمیره.

.

بابای من اونقدر یهویی رفت که

عزیزم حق داری مخصوصا ک جوون بودن ۴۲ سنی نیست اصلا روحشون شاد عزیزم

قران بخون آروم میشی من میخونم شاید بهشون برسه ب این انید بفهمن ب یادسونم

قصه نویس ما خداست

خدا بیامرزتش چقد جوون بوده. عزیزم تا میتونی گریه کن حق داری ناراحت باش، پدر من ۷۰ سال سن داشت بعد از ...

من اونموقع که تازه فوت کرده بود اونقدر تو شوک بودم که حتی یه قطره اشک نمیومد از چشمام

بعدا فهمیدم چه مصیبتی سرم اومده

من اونموقع که تازه فوت کرده بود اونقدر تو شوک بودم که حتی یه قطره اشک نمیومد از چشمام بعدا فهمیدم چه ...

خیلی سخته اصلا قابل وصف نیست داغ عزیز. اصلا جداست این حس از کل هستی انگار این درد از این دنیا نیست همزمان میگی میخندی زندگی میکنی ولی یه چیز دردناک نه از جنس دردهای دنیوی تمام وجودتو در برگرفته انگار مجبوری زندگی میکنی. تو شوک بودی اشکت نیومده گریه کن عزیزم اشک بریز تا یه کم آروم بشی.

چندسالته،ازدواج کردی؟

.

خیلی سخته اصلا قابل وصف نیست داغ عزیز. اصلا جداست این حس از کل هستی انگار این درد از این دنیا نیست ه ...

دقیقا باهاتون موافقم

۱۸ سالمه هنوز ازدواج نکردم

اونقدر دوست داشتم بابام باشه که عروسیم رو ببینه

بچم رو ببینه ولی نشد ...

دقیقا باهاتون موافقم ۱۸ سالمه هنوز ازدواج نکردماونقدر دوست داشتم بابام باشه که عروسیم رو ببینه بچم ر ...

سنت هم پایینه چون کمتر تجربه زندگی داری اذیت میشی. عزیزم چقدر حرفات حقه ولی جلوی مرگ و نمیتونیم بگیریم، دنیا مثل اتوبوس هر ایستگاه که وایمیسه عده ایی پیاده میشن و سفرشون به پایان میرسه. پدرتون تا این اندازه زندگی داشتن .البته پدرت زنده است در یاد تو و در وجودت.

.

بابام سالمه سالم بود فکر کن ساعت ۵ عصر باهاش حرف زدم ۸ عصر زنعموم زنگ زد که سکته قلبی کرده

روحش شاد باشه

وزن شروع ۷۵_ هدف اول ۷۰🔓👍 هدف دوم ۶۵ 🔓👍هدف سوم ۶۰ 🔒💪 هدفنهایی ۵۵🔒💪