2789
عنوان

جشن عروسی

95 بازدید | 16 پست

از اینکه نمی تونیم جشن عروسی بگیرم ناراحتم

در حد لباس عروس و آتلیه اینا و بعدش ماه عسل

واقعا همسرم از پس هزینه عروسی بر نمیاد خانواده اش هم کمکی نمی کنن

یه چی بگید آروم شم و بپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خونه خودتون در حد یه مهمونی دور همی بگرید همون خرجی که گذاشتید برای ماه عسل رو بزارید جاش با برای ...

هر دو خانواده پر جمعیت هستیم و حداقل ۲۰۰ تا بخوایم شام ساده بدیم میشه ۹۰ میلیون...

یه عروسی خیلی کوچیک که فقط عمه ها و خاله و دایی و عموی دوطرف باشن نمیتونین بگیرین ؟

بحث فقط مهمون نیست تالار و دی جی ورودی سفره عروس اینا پول میخوان بعد ما چون مجبوریم خونه رهن کنیم نمی تونیم ریسک کنیم

عزیزدلم بنظرم هیچیزی ارزش نداره که حال عشقتونو خراب کنی نمیگم مهم نیست اما من خودمم نگرفتم چرا؟چونک همسرم خودش بود و خودش درصورتی ک خانوادش داشتن و کمک نکردند و من تصمیم گرفتم عروسی نگیریم حتی خانوادش یه مقدار ناچیز کادو هم بهمون ندادند بنظرم همون پول رو بزارید برای زخمی از زندگیتون خوشبخت باشید🌸

عزیزدلم بنظرم هیچیزی ارزش نداره که حال عشقتونو خراب کنی نمیگم مهم نیست اما من خودمم نگرفتم چرا؟چونک ...

چقدر هم درد هستیم عزیزم درست میگی

خانواده شوهرم هم متاسفانه هیچ کمکی نکردن و نمی کنن

چقدر هم درد هستیم عزیزم درست میگیخانواده شوهرم هم متاسفانه هیچ کمکی نکردن و نمی کنن

کاش ازمن فقط کمک نکردن بود کلی چیزای دیگه ام هست متاسفانه،و همسرم روی واقعیشونو شناخت و الان ما ۶ماهه قطع رابطه کردیم

کاش ازمن فقط کمک نکردن بود کلی چیزای دیگه ام هست متاسفانه،و همسرم روی واقعیشونو شناخت و الان ما ۶ماه ...

کاش وجود نداشتن این خانواده ها.من هم خیلی چیز ها دیدم و اتفاقا همسرم که از بچگی کار کرده و هر چی دارن از خود همسرم هست سو استفاده کردند و وقتی شناخت شون دیگه محل بهشون نمیده...