2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شماره خودشو

خب اول زنگ میزنن که بری تحویل بگیری

نمیشه بگی سفارش آنلاین دادی؟

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

👺شماره مامانتو بده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد👺 طرفدار زن سالاری⭐ یه خورده بی اعصابم ولی مهربونم ، تلخم ولی مهربونم . شاید تند باشم و تند برخورد کنم ولی مهربونم. به نطر من مرد و زن هیچوقت برابر نیستن ، خانم ها جایگاهشون بالاتره ، ارزشمند ترن. اگه زن ستیزی بهتره ریپ نزنی.

میشه این تو فکر خودمم بودمیخوام ببینم بازم راهکار هست یا نه

همین به ذهنم میرسه و به نظرم بهترین گزینست

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

بهش بگو رفیقم فرستاده

رفیق صمیمیت مثلا خواسته سوپرایز کنه بعد بگو پول بدید منم براش کادو بگیرم زشته

بعد بزنگ به رفیقت از قبل هماهنگ کن اونوقت جلو مامانت زنگ بزن تشکر کن

پروف خودمم کپی نکنید🔪🔪 کاربری دست سه نفره یکی یکبار نامزد کرده به هم زده یکی ۲ ته بچه داره یکی هم مجرد که خودم باشم و ۲۲ سالمه🫶محض اطلاع اگه چیزی براتون عجیب بودد توی تاپیک ها گفتم اینو :) پروفایل عکسه خودمه که مجردم💅 لطفا به هیچ وجه لایک نکنید مگه به درخواست خودم مرسی