2777
2789
عنوان

روزه نگرفتن

400 بازدید | 25 پست

بچه ها من حس سرماخوردگی دارم گلوم به شدت درد داره و بدنم هم ضعف داره. حتما باید برم دکتر؟ نمیشه خودم روزه نگیرم؟ لطفا مسخره نکنید واقعا حالم خوب نیست نمیتونم برم دکتر

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر نکنم چیزی باشه که بتونی خودت تعیین کنی.

اگرم میخوایی روزه نگیری باید تا قبل از اذان ظهر بری خارج شهر اونجا روزتو باز کنی.وگرنه الکی کفاره داره

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)

من از اول ماه رمضون امسال به اجبار قرص میخورم و روزه نگرفتم.  چه اشکالی داره مگه؟!!

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

نمیدونم ولی قشنگ حالت های سرماخوردگی رو دارم. خودم میتونم دارو بخورم ولی از روزه هام نگرانم فقط. 

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

واقعا با گلو درد سخته. فکر کنم فردا رو یکم به خودم برسم ممکنه بهتر بشم. این وسط دندون دردم شده قوز بالای قوز

سلام 

آبجوش عسل بخورید ، سحری هم خوب بخورید 

آب نمک قرقره کنید ،یک قرص سرماخوردگی ام بخورید و چای داغ 

فردا ببینید تا کی میتونید روزه تون رو نگه دارید و اذیت نمیشید ، استراحت هم خیلی تاثیر داره 

اگه قرار بیرون رفتن ندارید فردا رو استراحت کنید ، 

ان شاءالله زودتر خوب بشید