2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر چی دیدم نپخته بود.

ولی خب نشخصه ی احترام خاصی برات قائله، کاری تمیکنه معذب شی متشخصه . صبور عاقل

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

یعنی وایب امنیت آرامش بهت میده

صبور در برابرت به این معنا که حتی اگر کار اشتباهی بکنی خلاف نظرش باشه با صبوری درستش میکنه

وقتی هست حس میکنی زیبایی بهترینی ی جورایی باعث میشه با خودت آشتی کنی حتی

البته نظر منه

پاکه و بیود و دلم خیلی وخته دی نیرمد بیودع مریم مقدسیش دی و پا نیه گرمد

به نظر من یه پسر پخته تو رابطه بیشتر از اینکه فقط حرف بزنه با رفتارش نشون میده که اهمیت میده حرف و عملش یکیه برای شناختن طرف مقابل وقت میذاره وقتی مشکلی پیش میاد فرار نمیکنه و مسئولیت رفتارهاش رو میپذیره به احساسات طرف مقابل احترام میذاره و سعی میکنه با آرامش مسائل رو حل کنه

در مورد ابراز احساسات هم لزوماً لازم نیست خیلی پرحرف یا بیش از حد رمانتیک باشه معمولاً با پیگیری توجه به جزئیات وقت گذاشتن و باهات رفتارش علاقهاش رو نشون میده به نظرم پختگی بیشتر از اینکه توی حرفها معلوم بشه توی احترام، مسئولیتپذیری و ثبات رفتاره

بعضیاتون خیلی چرتید

پختگیش بسته به سنش واقعا به جایگاه اجتماعی روابط اجتماعی سطح شغلش و اینا بستگی داره علاوه بر اون رفتاراش رو با بقیه بسنج ببین با خودت چطوری صحبت میکنه با بقیه چطوری صحبت میکنه احترام براش چه معنایی داره تو این دوره زمونه دیگه هر پسری میدونه برای رابطه باید کادو های ریز و درشتی بده زمان بزاره احترام بزاره دو طرفه بودن رابطه رو دیگه بلدن اغلب