2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رو به امام رضا دعا کن پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهرهای دختر خاله هام و شوهر آینده من و خواهرم انشالله اصلا زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه ای نگیرن و بهمون وفا دار شن شوهرامون کتکمون نزنن و خسیس و بداخلاق و شکاک و تهمت زننده و خیانتکار و شر و وحشی برا من و عزیزانم نباشن 😭(من و خواهرم ازدواج بد کردیم طلاق گرفتیم خیلی میترسیم از ازدواج،پدرم و شوهر خاله هام خیلی ظالمن دعا کن ظلمایی که پدرم و شوهرهای خاله هام و شوهر های سابق من و خواهرم در حق من و عزیزانم کردن سر خودشون بیاد بفهمن چقد بد کردن در حق من و عزیزانم)

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم هیچ وقت تا اخر عمرش هیچ زنی به غیر مادرم نگیره، و انشالله خدا به مادرم عمر خیلی طولانی و بی نیازی از مردم و عزت و احترام بده😔.

تو رو خدا دعا کنید انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و خسیس و شکاک و بداخلاق برامون نباشه و اذیتمون هیچ وقت نکنه و محدودمون نکنه و دیگه قلدر و زورگو نباشه برامون و اصلا کولی و شر و بدخواه و دعوایی و بدجنس نباشه برای من و عزیزانم 😭.

تو رو خدا دعا کن انشالله همین تیر ماه امسال خونه ی بزرگ ویلایی سه خوابه تو بهترین منطقه ی مرکز استانمون که وسط شهر باشه و به همه چی خیلی راحت دسترسی داشته باشیم با پول ارث که دست عموهام و عمه هام هست و پس اندازه های بابام بخریم به اسم مادرم و انشالله من و مادر و خواهرم و داداشام کنار هم زندگی عالی و پر از خوشی و شادی و راحتی کنیم و انشالله هیچ وقت با عمه و عموهام رفت و آمد نکنیم خیلی کثیف و ظالم و جادوگر و دزدن😔😭