2777
2789
عنوان

ناراحتم چون

54 بازدید | 6 پست

بچگی تنها بودم همبازی نداشتم و اون زمانا هم خیلی گوشه گیر بودم بابامم هر موقع یکم شیطنت میکردم بم گیر میداد از بچگیم نمیذاشت لباسای ازاد بپوشم و هر جور که رفتار میکردم گیر میداد و دعوا درست میکرد و تو جمع فامیلاش هر موقع میرفتیم همه میگفتن چه ارومی چه ساکتی بابامم اینو نشونه نجیب بودن من میدونس اون موقع ها و تنها جایی که به لباسام و رفتارام گیر نمیداد پیش فامیلاش بود با اینکه جمعاشونم اکثرا پسر بود ولی انقددد بهش گفتن اروم و ساکته دخترت ک شروع کرده میگه دخترم چرا ارومی و ساکتیی و حرف بزن باهام ، حتی الانم همینم تو جمع همسن و سالام جوری شده که معلما میگن به چهرت میخوره شر و شیطون باشی ولی خیلی بیش از حد ساکتی و یکم شیطنت داشته باش....من بعضی اوقات خیلی شیطونم و شاددد ولی کافیه یه ذره بخوره تو ذوقم اون موقع بی انگیزه ترین فرد منم و اروم ترین فرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلت اینه نمیخای برای خودت زندگی کنی یه ریتم یکنواخت رو دنبال کردی و میخای تا اخرش همونو بری بنظرم ...

تا زمانی که بهم توجه کنن حس میکنم ارزش ندارم برا خودم زندگی کنم.. با توجهای بقیه انرژی دارم و سرحالم بدون حضور بقیه ۱۸۰ درجه تغیبر میکنم و بی انگیزه میشم

تا زمانی که بهم توجه کنن حس میکنم ارزش ندارم برا خودم زندگی کنم.. با توجهای بقیه انرژی دارم و سرحالم ...

خب منم همینو میگم برای خودت زندگی کن کاری که خوشحالت میکنه و فکر میکنی درسته انجام بده و منتظر فیدبک نباش مهم نباشه چه فیدبکی میگیری از اطرافیان منو شما اولین تجربه زندگیمون هست فدای سرمون اگه جایی هم اشتباه کردیم

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز