2789
عنوان

خیانت همسرم

334 بازدید | 49 پست

به خدا دیگه خسته شدم تا حالا چند بار قول داده دیگه تکرار نکنه. بازم دیشب رفتم سر گوشیش دیدم یه برنامه نصب کرده تلگرام نصب کرده داخل اون مخفی کرده. یعنی بردیم از خدا و بنده خدا . تو رو خدا دعا کنید به نیتم یه حمد بخونید که یا خدا همسرمو سر به راه کنه یا اینقدر به من قدرت و توانایی بده که بتونم قید این زندگیو بزنم 😭😭

عزیزم متأسفانه این زندگی خیلی وقت هست تمام شده

شما قدرت پذیرش ندارید و سعی بر ماندن

امیدوارم خداوند براتون خیر بخواد

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا کمکت کنه قربونت حمد و سوره خوندم واست چرا نمیرید پیش مشاور حتما یه ضعفی چیزی دارع

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

سلام عزیزم❤️ چند ساله ازدواج کردین؟ دفعات قبلی که متوجه شدین چی گفت همسرتون؟ مشکلش چیه یعنی از ذاتشه ...

پنج سال ازدواج کردیم. گفت حق رو به تو میدم رفت شمارشو عوض کرد. برنامه ها رو حذف کرد. .فهمیدم هم ج ن س باز هستن