2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به من چه.میخونی بخون نمیخونی پاشو برو ظرف بشور.هرچه کنی به خود کنی گرهمه نیک و بد کنی

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁فینگلیش بلدم بوخودا.با عجله نوشتم بجای fazeli کلمه ی fazli رو تایپ کردم.(با تشکر از دوست خوبم دکتر فری بابت یادآوری غلط تایپی😄🌹)

مردی رو در نظر بگیر که مثل برده باهات رفتار میکنه به خاطر یه لقمه نونی که بهت میده ازت توقع داره مثل کنیز از صبح تا شب خونشو بسابی و بهش سرویس جنـ ـسی بدی و به خاطر نداشتن استقلال مالی و شغلی هر رفتاری رو ازش قبول بکنی یا خیانت کنه و کتکت بزنه و کوچیکت کنه

و هر روز حس مرگ داشته باشی

بذار قشنگ توجیهت کنم

من پارسال سال اول پشت کنکوری بودم و ماهای آخر شل کردم، درس نمیخوندم، کنکور دادم و رتبه ها اومد رتبهم شد در حد پیراپزشکی ها، یه اتفاقایی افتاد که مجبور شدم انتخاب رشته کنم، انتخاب رشته کردم و یه رشته پیراپزشکی قبول شدم، هی با خودم فکر کردم دیدم نمیتونم این رشته رو بپذیرم، از دانشگاه انصراف دادم و الان با یکسال محرومیت از کنکور و ۳ سال عمر به فنا رفته در خدمت شمام تاااااا بتونم سال دیگه کنکور بدم و ببینم چی میشه، اگه امسال نخونی سه حالت وجود داره، یا میشی مثل من، یا مجبورییییی یکسالللل دیگه همهی این عذابارو تحمل کنی یا میری تو یه رشته که علاقهای بهش نداری و تا آخر عمرت حسرت میخوری، دیگه انتخاب با خودته، دختر تو اجازه داری کنکور بدیا، کاش من جات بودم

بذار قشنگ توجیهت کنممن پارسال سال اول پشت کنکوری بودم و ماهای آخر شل کردم، درس نمیخوندم، کنکور دادم ...

چرا محرومیت توی کنکور؟میتونی توضیح بدی؟!

اخه منم یکم کمکاری کردم میترسم رشته خوب نیارم😭

چرا محرومیت توی کنکور؟میتونی توضیح بدی؟!اخه منم یکم کمکاری کردم میترسم رشته خوب نیارم😭

اگه یه رشته رو روزانه و با آزمون قبول شب از کنکور محروم میشی، نگران نباش اگه مردود شی تو انتخاب رشته مشکلی پیش نمیاد