2789
عنوان

رد کردن همه

55 بازدید | 8 پست

الان یه سریا میان میگن دروغگو و پز بده و... باشه من اصلا همه ی اینام اونایی که اینطور فکر میکنن برن از تاپیک

دوستان من نمیدونم چرا هر پیشنهاد ازدواج یا رابطه ای که دارم رد میکنم. دست خودم واقعا نیست. تا الان بهترین موقعیت رو داشتم هتلدار و مدل معروف و کارخونه دار و مهندس و... هر طوری که فکر کنید آدم سمتم اومده یعنی ایراد از اونا نیست ولی من نمیدونم چرا چه دردی دارم که همه رو الکی رد میکنم حتی وقتی یا خودم میگم باااااید بعدی رو قبول کنی

هم از تنهایی دارم میمیرم هم همه رو از خودم دور میکنم انگار نه گفتنم دست خودم نیست. چکار کنم؟ شما تا حالا اینطور بودید؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرد باید مردباشه دلتو بدست بیاره

خودت که نباید خودتو مجبور کنی طرفو خوشت بیاد مردا تلاش میکنن دل زنیو که میخوان باهاش درارتباط باشنو بدست بیارن

به زنو مردای متاهل دقت کن

درونگرایی یا سختگیر؟؟؟

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

مرد باید مردباشه دلتو بدست بیاره خودت که نباید خودتو مجبور کنی طرفو خوشت بیاد مردا تلاش میکنن دل زنی ...

عزیزم میگم که مشکل از اونا نیست. آره مردی هم بینشون بوده که عرضه ی دل به دست اوردن نداشته اما بعضیاشونم واقعااا تلاش کردن ماه ها پیگیری واسطه کردن خانواده خودشون پیکیر شدن حتی بعد نه شنیدن و... مشکل اینه که من بهترین آدمم بیاد دست خودم نیست میگم نه

درونگرایی یا سختگیر؟؟؟

درونگرا که نمیشه گفت عاشق اینم که عاشق بشم و وارد رابطه بشم. سختگیری آره خیلی هستم ولی حتی وقتی یکی میاد که همه ی معیارامو داره باز از روی هوا یه ایرادی روش میزارم

عزیزم میگم که مشکل از اونا نیست. آره مردی هم بینشون بوده که عرضه ی دل به دست اوردن نداشته اما بعضیاش ...

چون دوسشون نداری

خودشونو تو دلت جا نکردم نظرو اعتمادتو جلب نکردن

چون دوسشون نداری خودشونو تو دلت جا نکردم نظرو اعتمادتو جلب نکردن

چند نفرشون آدم درستی نبودن آخه؟ آدم میگی یکی درست نبود دو تا نبود ۳۰ تا نبود دیگه صد نفر آدم که نمیشه. میدونم مشکل از خودمه ولی نمیدونم چیه