2777
2789
عنوان

فردا برم آزمایش یا نه ؟اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 21 پست
دقیقا شرایط منم شبیه تو هست میگم بیا چندروز بیخیال شیم به خدا دیگه خسته شدن از بس فکر کردم اگه این ه ...

اخه من اصلا ثابقه عقب انداختن ندارم دارم خل میشم هی میگم هستم نیستم هستم نیستم 

میخوام یه استخاره بگیرم ببینم برم از یا نه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اخه من اصلا ثابقه عقب انداختن ندارم دارم خل میشم هی میگم هستم نیستم هستم نیستم  میخوام یه استخ ...

به نظرم بارداری فردا صبح نمیتونی بیبی بزنی؟

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بارداری فردا صبح نمیتونی بیبی بزنی؟

نمیدونم باید برم بخرم دارو خونه هم دوره ماشین ندارم فردا 😖😖

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اخه من اصلا ثابقه عقب انداختن ندارم دارم خل میشم هی میگم هستم نیستم هستم نیستم  میخوام یه استخ ...

البته اینم بگم اگه ازمایش زود بدی درسته که بتای مثبت نشون میده ولی شاید مقدارش کم باشه این خودش استرس میده این بیبی چک ها بتای بالای 30رو نشون میدن 

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر
البته اینم بگم اگه ازمایش زود بدی درسته که بتای مثبت نشون میده ولی شاید مقدارش کم باشه این خودش استر ...

پس حتما نیستم اگه بودم روز 19باید یه هاله مینداخت که 😭😭

نمیشه گفت که نیستی چون پریود نشدی

استخاره کردم بد اومد 

حتما فردا پری میاد خاک بر سرش 😭