2777
2789
کامنتم ویرایش زدم فک کنم کامل نخوندیش داشتم میگفتم یه برنامه طنز خارجی دیدم مرده گفت ما با هیچکدوم م ...

اره عزیزم خوندم

امید وارم شوهر ایندم براش مهم نباشه اخه من خیلی دلم میشکنه اگه کسی ازم ایراد بگیره همیشه یعی میکنم بهترین ورژنم باشه اما لابیا..... 😂💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش همسر ایندمم اینجوری باشعباشعور

اخه فک نکنم مشکلی باشه چرا باید به مشکل بخورین بخدا عجیبه برام این حرفا 😂

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

ولی من حاضر بودم لابیام بزرگ باشه ولی کلیتوریس کوچیک

فرقی نمیکنه هر کدام یک مدله، قانونی وجود ندارد چی بزرگ باشه چی کوچک چیزی که مهمه اینکه در رابطه بشه بهترین لذت رو ازش برد بزرگ یا کوچک بودن شدت لذت یا ارزش آن رو تعیین نمیکنند

Tunnel Vision                                                                 

اره عزیزم خوندم امید وارم شوهر ایندم براش مهم نباشه اخه من خیلی دلم میشکنه اگه کسی ازم ایراد بگیره ه ...

اونقدی بزرگ هست که باعث اذیت شدنت عفونت یا سوزش بشه؟ اگه هست جراحی کن اگه نیست بیخیال

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

نه خب اونقدر باشعور نیست مثلا بخاطر لاغریم و سینه های کوچیکم چندبار ایراد گرفته ولی اونو تابحال نگفت ...

اوع

خیلی بده من ازم ایراد بگیره دلم میشکنه خیلی دل نازکم

فرقی نمیکنه هر کدام یک مدله، قانونی وجود ندارد چی بزرگ باشه چی کوچک چیزی که مهمه اینکه در رابطه بشه ...

اره درست ولی اعتماد بنفس ک نداشته باشی تو رابطه، هیچ لذتی نمیبری

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

وای راحت شدی. خود همسرتون گفت ببرش؟

نه همسرم نگفت فقط یکبار تو نامزدی گفت نباشه بهتره بعد عروسی هم تند تند عفونت میگرفتم با هزار تا دوا درمون درست نشد اخر دکتر گفت باید برداریم دیگه باردار شدم حین زایمان دکتر گفت زیبایی انجامش میدم برمیدارم

اونقدی بزرگ هست که باعث اذیت شدنت عفونت یا سوزش بشه؟ اگه هست جراحی کن اگه نیست بیخیال

نه اذیتم نمیکنه. ولی میگم کاش مثل بدن نوزادا بود ک هیچی لابیای مینور ندارن

قبلا دیده بودم چند تا 💔و مقایسه کردم خودمو بعضی ضبیه خودم بودن بعضی ها هم لابیا نداشتن عین بدن نوزا ...

عزیزم شما نوزاد هستید یا دختر خانم بالغ؟

اگه مال بدن نوزاد خوبه خوب نوزاد هم بدنش اصلا زنانه نیست سینه ندارد و ....

دختر بالغ بدنش زنانه است سینه دارد خوب مسلما آناتومی جنسی اش هم باید با نوزاد فرق بکنه که شما تیرگی و تغییرات دیگره که اینها نشانه تغیرات ثانویه است

این قیاس شما یا نوزاد اشتباهه

اتفاقا همین تغییرات برای یکسری مردان لذت بخشه

قرار نیست حتما مثل نوزاد بمونه تا جذاب باشه این قیاس اشتباهه

هر چیزی جای خودش زیبایی دارد.

Tunnel Vision                                                                 

برای همسر من مهم بود حین زایمان دکتر لابیاهارو هم قیچی کرد خلاص شدم از دستش راه دیگه ای نداره

خودت خواستی یا بخاطر جریانات زایمان اینکارو کرد؟

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

من خودم خیلی از خودمو بدم میاد چون تاحالا ندیدم بقیه ازسون چشکلیع و واقن بدم میاد از خودمو میگم چون ...

ببخشید ولی من کامل متوجه منظورت نمیشم؟

چرا چندشه ؟ جز بدن خانم محسوب میشه

و عذر میخوام بابت جسور صحبت کردن منبع لذت خانمها همین کلیتوـ/ ـریس واژنـ/ ـه این نعمتیه که خدا داده تا زن حس آرامش بکنه

اکثر حیوانات یا کلاً جانداران ماده قابلیت لذت جنسی را ندارن چون منبع خاصی براش ندارم ولی زن تنها مونثیه که این قابلیتو داره