2777
2789
دقیقا من میگم حتما هر مردی حتما یبار فیلم دیده حداقلش ک هزار تا دیدنه قطعا و مفایسه ممکنه کنن

یکبار هم دیده باشه اگه عاقل باشه نه مریض جنسی دنبال این نیست لابیای همسرش حتما فلان شکل باشه

مگه خانم ها میگن چیز آقایون صاف و صورتی باشه ؟

Tunnel Vision                                                                 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چرا ؟؟؟😱اون که منبت لذته

شاید باورت نشه انقد از بدنم بدم میاد انقد اعتماد بنفسم پایینه ک حاضرم لذت نبرم ولی عملش کنم و حیف ک میترسم از عملش

بیشرف تر از مردی که برام درخاست بده نیست!

انگاری مال مرد ها خیلی خفنهاونا با یک کیلو پشم بدن نیم وجب پایین تنه حق نظر دادن ندارنخیلی ببخشید رک ...

موافقم باهات تازه مال اکثریت بیریخته

مال خانم ها هر ریختی باشه خیلی بهتره

Tunnel Vision                                                                 

فقط رو سوراخش دستمال گذاشته بود فک کنم کلیپو ذخیره کردم مال پارساله

همه جا رو نشون داد فقط اون سوراخ بدبخت چشش رنگی نبود🤣🤣

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

یکبار هم دیده باشه اگه عاقل باشه نه مریض جنسی دنبال این نیست لابیای همسرش حتما فلان شکل باشه مگه خان ...

یعنی اگه مردی بدنش عالی باشه و ایراد بگیره حق ایراد نداره؟ 🥲

درسته

اسی بنظرم ولش کن بابا مهم نی تازه بعضی مردا دوست دارن بزرگ باشه یه برنامع دیدم طنز بود خارجیم بود تازه گفت ما نه با پروانه ایش مشکل داریم نه با اونی که نداره همشو دوست داریم

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

وای من دلم میخواد قیچی بذارم پای لابیا قطعش کنم😂💔💔با خودم میگم خدا این چیه اخه

چرا فکر میکنید باید لابیا حتما کوچک و تخت باشه ؟

اتفاقا بزرگش هم مزیت داره حس و لذت بیشتری داره هم برای زن هم برای مرد

این قدر تفکر تک بعدی نداشته باشید و بی اعتماد بنفس و چشمتون به تبلیغات و صنعت پور.ن نباشه

Tunnel Vision                                                                 

نه اتفاقا خودم یبار راجب عمل باهاش صحبت کردم گفت نمیخواد مگه اونقدر مهمه

یه نصیحت خواهرانه بکنم؟

از خودتون اصلاً جلوی همسرتون عیب ایراد در نیارید همیشه خودتونو منت به سرش بذارید وقتی که ناخواسته احساس ناامنی درباره ظاهرتون میکنید و میدونم که میخواید بیانش بکنید آقایون این موضوع تازه به چشمشون میاد و شروع میکنن به تازه فکر کردن در صورتی که قبلش اصلاً شاید توجه نمیکردن