mahtabخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1746 عنوان یه لحظه بیایید 154 بازدید | 28 پست بچه ها امروز اینو بیرون دیدم قیمت کردم گفت ۲۵۰ خوبه به نظرتون قیمتش یا نه🤔🤔🤔🤔 1397/03/13 | 01:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__lover عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 205 ارهخیلی خوبه در زندگیت جوری زندگی کن که ای کاش تکیه کلام پیریت نباشد
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 اره 😘 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6598 آره السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
mahtabخانوم مدیر استارتر عضویت: 1397/02/31 تعداد پست: 1746 بله خوبه اگه اندامت شبیه همین باشه خوبه آره این شکلی شدم تازگیا ولی یکم قدم کوتاهه اونم کفش ۱۰ سانتی میپوشم همیشه 😎😎😎😎