2777
2789
عنوان

بچه طلاق

374 بازدید | 13 پست

سلام دوستاي خوبم

تو اين شباي عزيز از همتون التماس دعا دارم

كيا عين من بچه طلاق هستن؟خيلي ناراحت و دل شكسته و سرگردونم

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

بايد چيكار كنم؟

دنيا چرا اينجوريه؟

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا عزیزم؟اینهمه بچه طلاق هسن که زندگی خوب و موفقی دارن ناامید نباش ایشالا همچی درست میشع

من هيچ سرمايه اي ندارم،به لطف پدرم

ای جان عزیزکم پیش مادری یا پدرت

پيش مادرم

با يه سري شرايط سخت

بچه ی طلاق هستی که هستی ! ایدز که نداری گلم ،مقصر که تو نبودی عزیزم 

ميدونم ولي بايد چيكار كنم؟

شرایط سختت چیه؟ اگر چیا داشتی زندگیت خوب بود؟

ارامش

شرايط سختم اينه كه پدرم كلا منو تقبل نكرد و منو قشنگ از خونه انداخت بيرون و الان نميدونم بايد چيكار كنم

يكم سر در گمم

مادرم عم احتمال ٩٠ درصد از ايران ميره و منو احتمالا با خودش ميبره

من درسم چي ميشه؟كارم؟خرج دانشگاهم؟ايندم؟

كار ميكنم

اصلا موردي نداره

اما درسم چي ميشه؟

اصلا من چي ميشم؟

عزیزم منم بچه طلاقم به نظرم زندگی تو یه خونه پر تنش خیلی بدتر از طلاقه پدر مادر هامون هم یکبار به دنیا میان و حق دارن شریک زندگیشون و سبک زندگیشون رو انتخاب کنن و این خودخواهیه که ما بخوایم جدا نشن که ما بچه طلاق نباشیم الانم با این شرایط اقتصادی خانواده ها نمیتونن سرمایه چندانی به بچه هاشون بدن...من یاد گرفتم جز خودم به هیچکس تکیه نکنم تو ملوان کشتی زندگی خودت هستی نه هیچکسه دیگه درست هم اتفاقی براش نمی افته همونجوری که قدیم درس میخوندی الانم بخون از ایرانم بری یه تجربه جدیده بهترین کاری که ما میتونیم بکنیم اینه که از اشتباهات والدینمون درس بگیریم و تکرارش نکنیم