2777
2789
عنوان

فارسی نهایی

89 بازدید | 31 پست

من هیچی نخوندم تا الان فارسی دوازدهمم

چکار کنم نمره بالا ۱۹ بگیرم؟

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه هیچی نخوندی واقعاً شانس میاری که بتونی بالا ۱۹ بگیری دستور زبان و آرایههاتو قوی کن شاید اونا برا ...

پایم خوبه

یعنی دستور و ارایه رو بلدم اما رو کتاب دوازدهم کار نکردمشون

از این به بعد تو سایت انگلیسی حرف میزنم املام خوب شه اگه نفهمیدین جواب ندین مهم نیس

میتونی اگه بخوای...بشین فیلم های جمع بندی از معلم های خوب کشور ببین

مثلا میخواستم واسه جعفری رو ببینم

اخه ببین جدا جداس

مثلا ارایه جدا

دستو جدا

و خب من نمیدونم رو متن کتاب چیا هست که خود ارایه و دستور هارو بلدم اما رو متن کتاب ننوشتم ک مطالعه کنم و اون فیلما هم اینارو نمیگن

برای آرایه و دستور یه جزوه خوب بخونبرای نکات درسا فرمول بیستنمونه سوال هم فرمول بیست و شبیه ساز ها

همین نکات درسا یه دنیا تایم میبره که من وارد کتاب کنم اگر نه ارایه و دستور بلدم

مثلا میخواستم واسه جعفری رو ببینم اخه ببین جدا جداس مثلا ارایه جدا دستو جدا و خب من نمیدونم رو متن ک ...

نیاز نیست رو متن کتاب بخونی درسنامه کتاب کمک درسی بخون بعد ببین تو ارایه مشکل داری یا قوائد برو فیلم اونو ببین

از پس ظلمت بسی خورشید هاست🌱

دوره فارسیولانس علیرضا جعفری خوبه

مثلا میخواستم واسه جعفری رو ببینم

اخه ببین جدا جداس

مثلا ارایه جدا

دستو جدا

و خب من نمیدونم رو متن کتاب چیا هست که خود ارایه و دستور هارو بلدم اما رو متن کتاب ننوشتم ک مطالعه کنم و اون فیلما هم اینارو نمیگن