2789

یه دونه

افسانه ها میگن زمین ما دوتا ماه داشته...ماه سیاه و ماه سفید که ماه سیاه در اثر برخورد یه شهاب سنگ از بین میره و میمیره و ماه سفید هم برای ماه سیاه خیلی دلتنگی میکنه و لکه های سیاه روش اثر خاطرات ماه سیاهه:)ماهی که الان تو آسمونه عاشق زمین یا خورشید نیست ماه ما عاشق ماه سیاهیه که از دستش داده و هنوزم براش دلتنگی میکنه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میری هیئت نمیری که شوی لباس

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

واقعااااا باورم نمیشه اینها رو میایید میپرسید؟!

یعنی اپسیلون خودتون قدرت تصمیم گیری و مدیریت امور ندارید؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بنطرم یک دست کافیه

یک استایل چادر و یک شال خوب عربی یا یک روسی خوب

استایل دوم هم عبا خوب لا شال خوب

استایل سوم هم کت و شلوار مشکی

استایل چهارم هم تیشرت لانگ مشکی و شلوار شافل

استایل پنجم هم شومیز گره ای مشکی با شلوار شافل

استایل ششم هم کت کراپ مشکی معمولی

استایل دیگه ب ذهنم نزسید شما بگین

گفتم مثلا زشت نباشه اخه شهرمون کوچیکه بگن فلانی هر شب با یه لباس تکراری اومد

مگه فشن شو هست؟! مجلس اهل بیته...

اصلااااا مهم نیست که هر شب با یک لباس بری

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بنطرم باید ایتم ها رو بگیری که بتونی ست کنی مثلا یک شلوار که بتونی با انواع شومیزو کت ها بپوشی و یک کت که بتونی با هر سلوار و بخصوص اون شلوار ک گرفتی بپوشی و شال که با هر مانتو لباست بیاد وبتونی بپوشی و شومیز که با ایتم ها ک داری ست شه و تیشرت که با ایتم هات ست بشه و بتونی استایلا متقاوت بزنی و میتونی اگر پول اضافه امذ کیف هام تنوع بگیری و اینکه بنطرم به خدت برس وقتی قیافت جذاب باشه کسیی تیپت نگاه نمیکنه تیپت ب چشم نمیاد همکی میگن خشگله

برای داخل خود مسجد بهتر هست چادر بپوشی و واسه بیرون ت حیاط مسجد عبا و واسه بیرون جلو در مسجد نشستن هم همون عبا یا کت شلوار و یا واسه داخل دسته ها هم ک شومیز گره ای ویا تیشرت لانگ و یا کراپ کت و یا مانتو کوتاه