2789
عنوان

قدم کوتاهه

129 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

من ۱۹ سالمه و قدم ۱۵۸ هست و وزنم ۴۵

بعد هرکی منو میبینه میگه کلاس ششمی یا فک میکنن ۱۴ ۱۵ سالمه حالا چهره م بیبی فیسه مشکلی ندارم باهاش

ولی قدم رو دوست داشتم حداقل ۱۶۵ بشم

رفتم دکتر پارسال گفت صفحه رشدم بازه و قرص و اینا داد که ۲ ماه خوردمشون ولی عوارض داشتن و دیگه ادامه ندادم

قبلش هم پیش یه دکتر دیگه رفتم زینک داد

قرص گیاهی هم از یه خانمی گرفتم ولی ترسیدم چون رفتم بیمارستان نوشته بود که قرص گیاهی هم نباید زیاد استفاده بشه الان همه قرصا رو پرت دادم .

گودی کمر هم دارم اگه بارفیکس بزنم به نظرتون گودی کمر درست میشه یا قدم رشد میکنه ؟

یکی بهم گفت که اشناشون با بارفیکس تقریبا ۵ سانت رشد کرده

لطفا اقایون و خانما یکم راهکار بدین بهم ❤️💕

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

خانواده و همسایه ها هم مسخره ام میکنن 💔

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی بهم گفت که یه پسر ۲۲ یا ۲۳ سالش بوده و بارفیکس زده و قدش خیلی بلند شده

اما من سرچ میکنم نوشته که بارفیکس تاثیری نداره

میشه اگه توی اقوام کسی بوده رشد کرده بگین ؟

هرچی بزرگتر میشی بیشتر خودتو می پذیری، الان این چیزا برات بیش از اندازه اهمیت داره

اخه ورزش میکنم و حریفام قد بلند هستن

منم شبیه تو ام ولی کسی مسخره ام نمیکنه😂

پیش اومده که فکر کنن بچه ام ولی همونم زیاد پیش نیومده

و در کل برات مهم نباشه بقیه چه فکری میکنن درموردت وگرنه کلا توی زندگی اذیت میشی

البته ورزش خوبه ورزش کن ولی برای خودت و سلامتیت و برای رضایت خودت باشه نه دیگران❤️🌻

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

مگه قد کوتاه چشهههه گوگولیه

حس بدی دارم

یکی میگه مورچه یکی میگه جوجه

اصلا اعتماد به نفس ندارم

یکی بهم گفت که یه پسر ۲۲ یا ۲۳ سالش بوده و بارفیکس زده و قدش خیلی بلند شده اما من سرچ میکنم نوشته که ...

دختر من قدش کوتاهه بردم دکتر گفت بارفیکس از همه چیز برای قد بهتره.اصلا لازم نیست بارفیکس زدن بلد باشی.همین که اویزون بشی کافیه