2777
2789
عنوان

دوری از همسر

3918 بازدید | 27 پست

سلام دوستای گلم

۴ ماهه بچم دنیا اومده از همون روز اول شوهرم جدا میخابید تا الان

اوایل خیلی ناآروم بود خودمم میگفتم جدا بخابه چون صبح زود باید میرفت سرکار ولی الان ک آرومم شده هنوز جدا میخابه

میدونه منم بدم میام چندبارم بهش گفتم ولی اهمیت نمیده

بنظرتون رفتار درست چیه باید چکار کنم ؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در عنوانت دقت كن

اينجا هم كاري برات نميكنن 

برو مشاوره 

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بی تفاوت باش اصلا به روی خودت نیار.خیلی به خودت برس و کلا سر سنگین بزن باهاش در عین حال خیلی خوشگل کن و شبا لختی بپوش ولی کلا خودتو بزن به بیخیالی...به هفته نمیکشه همچین له له بزنه برات....دیدم که میگم.بعد بیا همینجا بگو نتیجه گرفتی

بچتو که میخوابونی تو برو بخواب پیشش  به هیچ وجهه جدا نخواب تا عادتش از سرش بی افته

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
تخت خودمو بچه تو اتاقه چجور برم پیشش چرا اون‌ نمیاد آخه

خب چند شب برو پیشش هرجا که هست،ببین چی میشه

بعد بگو کمر درد میگیرم توام بیا رو تخت

خودتو به اون راه بزن!که یعنی اون به جای جدیدش عادت کرده که رو تخت نمیاد

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!