2789
نکن حتما به صلاحت بوده رفته به زور نخواه از خدا

آخه هنوز دوست داشتن رو داره

اما خیلی گیج شده توی احساساتش

میگم خدایا برگرده اگه به صلاحم نیست خودم متوجه بشم

اینطوری برام سختتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه هنوز دوست داشتن رو دارهاما خیلی گیج شده توی احساساتش میگم خدایا برگرده اگه به صلاحم نیست خودم مت ...

بخدا برگرده برات سختترینه

تجربه کردم میگم

🦋در سکوتی که دلت دست دعا باز نمود🤲🏻، یاد ما باش که محتاج دعائیم هنوز🌱💙
آخه هنوز دوست داشتن رو دارهاما خیلی گیج شده توی احساساتش میگم خدایا برگرده اگه به صلاحم نیست خودم مت ...

داری خودتو گول میزنی

میدونم سخته

عزاداریش بکن و بیخیالش شو

بخدا برگرده برات سختترینهتجربه کردم میگم

من الان وسط مهمترین امتحانات زندگیمم

اصلا نمیتونم بخونم

میگم برگرده من حداقل دلم قرار بگیره درسمو بخونم بعدش اگه خواست کات کنه اشکال نداره

من الان وسط مهمترین امتحانات زندگیمم اصلا نمیتونم بخونممیگم برگرده من حداقل دلم قرار بگیره درسمو بخو ...

ببین فک کن من از آیندت اومدم

بیخیال باشی خیللللی راحتتری و تموم میشه

بیخیال نشی خیلی خیلی عذاب میکشی

من راه دوم رو رفتم و اذیت شدم

نمیخوام تو هم مثل من به این روز بیوفتی

حالا دست خودته

فقط اگه راه دومو رفتی بعد یکسال بیا پیاممو بخون و بگو که چه چیزا که تجربه نکردی و بگو که حق با من بوده یا نه

ببین فک کن من از آیندت اومدمبیخیال باشی خیللللی راحتتری و تموم میشه بیخیال نشی خیلی خیلی عذاب میکشیم ...

ممنونم از لطفتون بخدا

ولی من یه آدمی تا نرم و سرم نخوره به سنگ نمیتونم کنار بیام

منم عاشق یکی بودم هر کاری میکردم نمیشد

اصلا حسم بهش یه چیز باورنکردنی بود با وجود خیانت و قیافه و ...

این ختم رو گرفتم گفتم یا درستش کن یا دیگه مهرش رو از دلم ببر

که خدا لطف کرد بهم و مهرش از دلم رفت ۵ سال از زندگیم تباههه شد ولی خدا روشکر تموم شد

اول ۱۰۰ صلوات میفرستی و از طرف هر امامی که دوس داری یا شهیدی ک دوسه داری این ۱۰۰ صلوات رو هدیه میدی به پیامبر و تیکه اول دعای توسل رو میخونی

دوباره ۱۰۰ صلوات میفرستی و هدیه میکنی به امام علی .... تا اخر دعای توسل که میشه ۱۴ معصوم بعد تیکه اخرش رو میخونی یا سادتی و موالیه ....

این جور بگو که این صد صلوات رو از طرف شهید رئیسی مثلا هدیه میکنم به پیامبر که واسطه بشن .... و بعد تیکه دعای توسل پیامبر رو میخونی بعد امام علی به همین صورت تا برسه به امام زمان حالت تضرع و گریه بگو بهتره

امیدوارم توهم حاجت روا بشی🤍🍓