2777
2789
عنوان

کابینت کار سگگگگگ

55 بازدید | 8 پست

نه میاد کابینت بزنه نه جواب تلفن رو میده پولم گرفته دو ماه شده 😭

شوهرم میگه هرچی بیشتر باهاش دعوا بگیرم یا زنگ بزنم بدتر میکنه حتی مغازه اش نمیاد هر وقت میریم نیست 😭چیکار کنیم خدایا الهی بمیره

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای هرچیزی اول پول بدید باید دنبالش بدوییم بزاریم اونا دنبال پول باشن از بس از این موضوع ضربه خوردم هزینه اموزش یه حرفه ارایشگری رو جلو جلو پرداختم درست یاد نداد برای اموزش ها تماس نگرفت هزینه یه لباس جلو جلو دادم برا دویست تومن بیشتر به کس دیگه ای فروخت! هزینه خدمات ناخن رو جلو جلو دادم رفت که زنگ بزنه ولی بهه چشم دیدم منتظر بزاری کم کم بدی بگی ندارم انجام بده بعد میدم چنان با چشم کارت رو راه میندازن

همه شب نماز خواندن همه روز روزه رفتن/همه ساله از پی حج سفر حجاز کردن/به خدا قسم که هرگز ثمرش چنین نباشد/که دل شکسته ای را به سرور شاد کردن/به خدا قسم که کس را ثمر آنقدر نبخشد/که به روی نا امیدی در بسته باز کردن🩷🩵

این کابینت کارا چرا انقد گشادن؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

عزیزم تاپیک قبلیت بسته شد نظرمو اینجا فرستادم چون حیفم اومد تایپ کنم نفرستممنم بعد باشگاه یا تیشرت لانگ میپوشم یا کراپ یا شومیز بستگی به مود اون روزم داره شالم نمیزارم اتفاقا تیشرت لانگ خیلی خوبه نظر یکسری هم برات اهمیت نداشته باشه حتی سگ ها هم سعی برکنترل خودشون دارن مردی که بخاطر دیدن بدنت بخواد تحریک بشه و تو محکوم باشی لباس بسته بپوشی که اون تحریک نشه باید تو خونه ببندنش نمیشه به خورشید بگی نیاد که بستنی اب نشه پس تو جوری که دوست داری لباس بپوش

شبیه خانهای، بعد از یک عمر آوارگی.