2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقاااااا حالا همه شون نه ولی بعضی عاشون خیلی چندشن برا پول با مرد 60 ساله و متاهل و. ...دست به هر ...

نمیبینی یکی یدونه سیگار دستشونه راه افتادن توخیابونا عین لات ها سیگار میکشن ؟ دختر ۱۲ ساله اویزون پس ۱۵ سالس وایساده بود دیگه یه توب والیبال گذاشته بود زیر بلوزش نشون پسره میداد این یکی از کاراش بود پسره هم تحقیرش میکرد اینم هیچ نمیگفت بعضیشون عزت نفس ندارن

لایک نکنید .توروخدا 
نمیبینی یکی یدونه سیگار دستشونه راه افتادن توخیابونا عین لات ها سیگار میکشن ؟ دختر ۱۲ ساله اویزون پس ...

نسل شماها که بیشتر فاقد عزت نفسین🤣عین سگ هرروز شوهر معتاد شکم گنده و چاقتون که خیانت کار هم هست میزنتتون هیچی نمیگین میمونین تو این زندگی! دیگه شماها از عزت نفس حرف نزنین که خیلی جوکین

نسل شماها که بیشتر فاقد عزت نفسین🤣عین سگ هرروز شوهر معتاد شکم گنده و چاقتون که خیانت کار هم هست میز ...

والله من مجردم خانوادمم ازین داغون بازیا ندارن پماد بزن خنده عصبی داری بابونه هم بخور .بعدم مگه باتوبودم من گفتم بعضی شون نکنه مشمول اون تعداد میشی که اینقدر بهت برخورده یخوردم روتربیتت کارکن هرشخصی که چاقه و شکم برجسته داره مسخره کردن نداره اینو بهت باید یادداده باشن دیگه .

لایک نکنید .توروخدا 
نمیبینی یکی یدونه سیگار دستشونه راه افتادن توخیابونا عین لات ها سیگار میکشن ؟ دختر ۱۲ ساله اویزون پس ...

همه شون ویپ برقی دارن

کاش آویزون پسر 15 بودن

آویزون مرد متاهل و سن بالا

عرررر می زننن برا اینکه پسرا دست مالی شون کننن

والله من مجردم خانوادمم ازین داغون بازیا ندارن پماد بزن خنده عصبی داری بابونه هم بخور .بعدم مگه باتو ...

منم ازین داغون بازیا نداریم فقط میگم شعورت برسه خراب بودن یه نفر رو به سال تولدش، ماه تولدش، جنسیت و.. تعمیم نده خیلی حرکت چیپ و مسخره ایه البته اگه مغزت بکشه بفهمی چی میگم چنبار بخون بفهمی

منم ازین داغون بازیا نداریم فقط میگم شعورت برسه خراب بودن یه نفر رو به سال تولدش، ماه تولدش، جنسیت و ...

توچرا انقدر بی تربیت ببار اومدی ؟ انقدر عقلت کمه چیزی که خودت ازش شاکی میشی رو به همون میزان به طرف مقابلت به قول خودت تعمیم میدی ؟😄توهم که نسل شما ها فلانه بهمانه کردی 😄 تونوشته هات فقط حرصت گرفته گفتی یه چیز بگیم خالی شیم وگرنه حرف حسابی ندیدیم .توهم جزو همون تعداد اندک هستی که ناراحت شدی گویا

لایک نکنید .توروخدا 
نسل شماها که بیشتر فاقد عزت نفسین🤣عین سگ هرروز شوهر معتاد شکم گنده و چاقتون که خیانت کار هم هست میز ...

والله تاپیکاتو خوندم نوشتی کتک میخوری زندگیتم خوب نیست .کاش ازاول جوابتو نداده بودم پشیمون شدم واقعا ازتاپیک هات ناراحت شدم موفق باشی

لایک نکنید .توروخدا