2789

پیدا کردی به منم بگو🤣🤣🤣🤣🤣

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست داری ۱۰ تا هوو داشته باشی؟؟؟

شایدم ۲۰ تا

این حرفا چیه اخه

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

خاک تو سرت چندش تر از نسل جدید ندیدم

توهین نکن والا منم از همین نسل نه خودم نه اطرافم ندیدم

ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی میکند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما! دختری از نسل کوروش بزرگ ✨

بریم مشهد هرکی خوب بود زنش میشیم🤣

🤣🤣🤣🤣🤣یا خدا

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

توهین نکن منطقتو به کار بندازتو دهه شصت و هفتاد هم کم جن.. ده نداریم فقط اونا مخفیانه خراب بودن کسی ...

فقط یکی یک چرتی بگه بلدن جمع ببندن بگن اره همشون اینجورین ..... اتفاقا ما دهه هشتادی ها نسل جسور و باهوش و تلاشگری هستیم

خنک آن قمار بازی...،که بباخت آنچه بودش....بنماند هیچش الا.... هوس قمار دیگر ....🙂