2789
عنوان

عمل بینی

73 بازدید | 12 پست

من حدود ۵۰روز هست بینیمو عمل کردم شروع تیغش از بالا نزدیک سمت راست چشمه از پایین میره به سمت چپ بالای تیغه نزدیک چشم چپم انگار گوده چسبو برمیدارم دنیارو سرم خراب میشه گودیش ممکنه خوب شه؟

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود

دختر دایی منم عمل کرده خیلی چهره اش قشنگ شده ولی وقتی از پایین ب بینش نگاه میکنی فاجعه است دو تا سوراخ نامتقارن و بسیار غیر حرفه ای دکترش گفته باید ترکیم کنی

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟؟؟؟؟ 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دختر دایی منم عمل کرده خیلی چهره اش قشنگ شده ولی وقتی از پایین ب بینش نگاه میکنی فاجعه است دو تا سور ...

کی عمل کرده؟هی به من میگن صبر کن دارم دیوونه میشم

گر مسلمان گر مسیحی گر یهود                                ادمی باشید مذهب هرچه بود

سرچ کن تو گوگل فرورفتگی بینی بعد از عمل انگار خودش یم جراحی جداگانه داره حتما برو پیش پزشکتو ایراد بگیر گولت نزنه بگه خوب میشه

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟؟؟؟؟ 

اسی تامپون داشتی ؟ موقع دراوردنشون درد داشت؟

اره داشتم اسپیلینت هم داشتم تامپون یکم درد داره ولی درد هیچکدوم مثل درد وقتی از نتیجه راضی نیستی نمیشه

اره داشتم اسپیلینت هم داشتم تامپون یکم درد داره ولی درد هیچکدوم مثل درد وقتی از نتیجه راضی نیستی نمی ...

پیش کی عمل کردی ؟

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)