2789
عنوان

قلبم شکست😭😭😭😭😭😭😭😭

56 بازدید | 6 پست

دیشب تاپیک زدم نمیدونم چرا ترکید

بابام دیروز صبح رفت کارناممو گرفت اورد داد بهم و رفت دیدم معدلم ۲٠ شده تا اخر شب منتظر بودم یکی حداقل ی چیزی بهم بگه ی تحسین کوچیک اصن ولی انگار نه انگار.

قرار بود ی مقدار کم طلا بفروشم ی مقدارم از مامانم بگیرم ماه به ماه بهش پس بدم گوشی بخرم

یک هفته من امیدوار بودم کلیییی خوشحال بودم ذوق داشتم بعد دیشب مهمون داشتیم وقتی فهمید میخام گوشیمو عوض کنم ی عالمه چرت و پرت گفت که خوب نیست و.... اخر شب مامانم اینا عم گفتن پولو نمیدن تازه توقع دارن طلامو بدم به اونا بزنن به زخم زندگی

واقعاااا این حق منهه؟؟؟ اینا که قصدشون ی چیز دیگه بود خب واسه چی من امیدوارم کردن اخه

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

خدا اون فامیلتو از زندگی نیست کنه مگه چه گوشی میخواستی بخری؟یاد بگیریم گوه خور زندگی بقیه نباشیم فام ...

ایفون

تازهه خودشم ایفونن دارههه!!!

تاوان یا تقاص، اسمش رو هرچی دوست داری بزار من فقط میدونم خدا از اشک های هیچکس نمیگذره... خدایا هرکی برای ما هرچی خواست اول به خودش بده🤲🏻📿 (کاربری دست دونفره)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ایفونتازهه خودشم ایفونن دارههه!!!

حسوددهههههه خدا لعنتش کنه منم حسرت آیفون دارم...

برمیگشتی میگفتی مگه نمیگید آیفون بده هرموقع ایفونتون

رو فروختین بعد بیاین حرف بزنیم حسود احمق خدالعنتش کنه با مامانت قهر کن ببین راضی میشه

یه صلوات بفرس
حسوددهههههه خدا لعنتش کنه منم حسرت آیفون دارم...برمیگشتی میگفتی مگه نمیگید آیفون بده هرموقع ایفونتون ...

خیلی بیشعوره خدا ازش نگذره میگفت منن دارممم میخام بندازممم دورررر ی کاری کرد مامانم اینا از این رو به اون رو شدن

منم گفتم ولش کن اصن درسمو ادامه میدم دستم رفت تو جیب خودم واسه خودم هرکار میکنم

نمیدونی چقدر ذوق داشتم اصن یهوو نابود شدم 😭

خیلی بیشعوره خدا ازش نگذره میگفت منن دارممم میخام بندازممم دورررر ی کاری کرد مامانم اینا از این رو ب ...

درکت میکنم کل اطرافیان من ایفون دارم همیشه میرم خیابون دست یکی میبینم فقط آه میکشم نمیدونی چقدر دلم میخواد

چقد...

ولی زندگیو میبینی..

با مامانت حرف بزن دفعه بعد اون طرف اومد با پوزخند بگو نمیگفتین ایفون بده الان انداختینش دور؟

بعد یک جوری گوهخوریش رو حالیش کن

یه صلوات بفرس
درکت میکنم کل اطرافیان من ایفون دارم همیشه میرم خیابون دست یکی میبینم فقط آه میکشم نمیدونی چقدر دلم ...

سپردم ب خدا ازش نمیگذرم واقعا