2789

مگه زشتی

افسانه ها میگن زمین ما دوتا ماه داشته...ماه سیاه و ماه سفید که ماه سیاه در اثر برخورد یه شهاب سنگ از بین میره و میمیره و ماه سفید هم برای ماه سیاه خیلی دلتنگی میکنه و لکه های سیاه روش اثر خاطرات ماه سیاهه:)ماهی که الان تو آسمونه عاشق زمین یا خورشید نیست ماه ما عاشق ماه سیاهیه که از دستش داده و هنوزم براش دلتنگی میکنه...

پسر باید زشت باشه... اخلاق مهمه و اعتمادبنفس

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی خیلی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دخترا بیشتر اخلاق براشون مهمه اخلاقت که به دلش بشینه قیافت اونقدار براش مهم نیست

شاید از فکر سفر برگردی امشب ....:) کاربری دست دونفره🤌🏻🎀_تصمیمای مهم زندگیتو با قلبت میگیری یا مغزت؟ نظر نینی سایتیا💅اگر یک جوک نمیتواند تورا چند بار بخنداند پس چرا یک غم باید چند بار تورا بگریاند؟ زندگی هم مثل تاپیکای سایته حرفایی که زدیم همیشه میمونه و پاک نمیشه↕️ 🥲

اخلاق دارم و اعتماد به نفس ولی کسی جذبم نمیشه

برو جلو پسر نترس

شاید از فکر سفر برگردی امشب ....:) کاربری دست دونفره🤌🏻🎀_تصمیمای مهم زندگیتو با قلبت میگیری یا مغزت؟ نظر نینی سایتیا💅اگر یک جوک نمیتواند تورا چند بار بخنداند پس چرا یک غم باید چند بار تورا بگریاند؟ زندگی هم مثل تاپیکای سایته حرفایی که زدیم همیشه میمونه و پاک نمیشه↕️ 🥲

آره خیلی

اینطوری نگو ببین همجنسات چه اعتماد به نفسی دارن یه کم یاد بگیر

افسانه ها میگن زمین ما دوتا ماه داشته...ماه سیاه و ماه سفید که ماه سیاه در اثر برخورد یه شهاب سنگ از بین میره و میمیره و ماه سفید هم برای ماه سیاه خیلی دلتنگی میکنه و لکه های سیاه روش اثر خاطرات ماه سیاهه:)ماهی که الان تو آسمونه عاشق زمین یا خورشید نیست ماه ما عاشق ماه سیاهیه که از دستش داده و هنوزم براش دلتنگی میکنه...

عکسم هست تو تاپیکای قبل خواهشا ببینید و نظر بدین اگه اصلاح میخواد بهم بگید

دیدم خوبی بخدا الکی به خودت سخت نگیر

هیشکی اصلا نگامم نمیکنه فک میکنم خیلی داغونم

ن بابا اینجوریا هم نیست

چهرم تو تاپیکای قبل هست ممنون میشم ببینی نظر بدی!

خوبی که

اعتماد بنفس داشته باش