2789

ببین گلم خواهش میکنم سمت دعانویس اینا اصلا اصلا نرو

شیاطین وارد زندگی ادم میشن

محرمه به آقا امام حسین متوسل شو

🇮🇷🇵🇸ای امت غیور و انقلابی ایران خیابان ها و مسجد هارو هرگز خالی نذارین💚رهبر شهید انقلاب فرمودن: وقتی که مردم وارد میدان می شوند و تصمیم می گیرند، آتش ها را خاموش می کنند، شعله ها را خاکستر می کنند. این اتفاقی بود که این دفعه افتاد؛ بعد از این هم به توفیق الهی اگر چنانچه حادثه ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله ی با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد. ۱۴۰۴/۱۱/۱۲💚 به آتش کشیدن و شخم زدن اسرائیل و پایگاه های آمریکایی به عهده نظامیان عزیز و جان بر کف، و حفظ کردن سنگر خیابان بر عهده ما مردم✌ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوست عزیز

بین انسان و جنیان پرده ای خداوند قرار داده

آن ها قادر به کنار زدن این پرده و ورود به دنیای مادی ما نیستند و در عالم و بُعد دیگری هستند و هیچ تصرفی نمیتونن داشته باشند

مگر اینکه انسان

خودش

آگاهانه

و با اختیار

بره سراغ دعا نویس ( که با این عمل مشرک میشه چون کس دیگری رو بالاتر از قدرت خدا دیده )

و بعد اون دعا نویس

خودش که نمیتونه غلطی بکنه

با احضار شیاطین جنی

اونارو از اون پشت پرده به داخل میکشه

اونا هم که از خدا خواسته وارد زندگی طرف میشن

و دمار از روزگارش در میارن

و حتی اگه اون فرد فرد ضعیفی باشه توانایی تسخیر جسمش رو هم به مرور زمان دارند

اینا افسانه نیست

عین حقیقته

ورودشون به اختیار توست اما خروجی ندارن

آخرش برای خروجشون از زندگیت

دست به دامان خدایی میشی که لا حول و لا قوة الا بالله هست

پس از همون اول برو سمت خدا

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

وقتی چاره ای نداری به هر در زدی دیگه مجبوری

نه اینطوری نگو گلم♥️ امام حسین خیلی مهربونه به خودش رو بنداز نه به دعانویسا

🇮🇷🇵🇸ای امت غیور و انقلابی ایران خیابان ها و مسجد هارو هرگز خالی نذارین💚رهبر شهید انقلاب فرمودن: وقتی که مردم وارد میدان می شوند و تصمیم می گیرند، آتش ها را خاموش می کنند، شعله ها را خاکستر می کنند. این اتفاقی بود که این دفعه افتاد؛ بعد از این هم به توفیق الهی اگر چنانچه حادثه ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله ی با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد. ۱۴۰۴/۱۱/۱۲💚 به آتش کشیدن و شخم زدن اسرائیل و پایگاه های آمریکایی به عهده نظامیان عزیز و جان بر کف، و حفظ کردن سنگر خیابان بر عهده ما مردم✌ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

نه اینطوری نگو گلم♥️ امام حسین خیلی مهربونه به خودش رو بنداز نه به دعانویسا

الان عزیزم میشه یه خواهشی کنم ؟ من رو زدم ... سالهاست... یکیو دوست دارم میخوام بااین ادم ازدواج کنم خداا برام بخوادش الساعه معجزه بشه ، بیزحمت برام یه رو به امام حسین بزنید توی این ماه محرمی حاجتروا بشم، ممنون میشم... ک ب گناه کشیده نشم... اسمم ۸۱۸ هست ....

الان عزیزم میشه یه خواهشی کنم ؟ من رو زدم ... سالهاست... یکیو دوست دارم میخوام بااین ادم ازدواج کنم ...

برات دعا کردم عزیزدلم ان شاءالله اگر به صلاحت باشه رخ میده ناراحت نباش💚

برات دعا کردم عزیزدلم ان شاءالله اگر به صلاحت باشه رخ میده ناراحت نباش💚

ممنون . ولی این صلاح چیه ک دست از سر ما برنمیداره ، چطور برا همه صلاحه.... مگه چی میخوام... از خدا بخواین هرجور شده ب صلاحم بکنه ... اینه اونی ک میخوام ممنون میشم ازت