2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هال ما دوتا مستطیل عمود بر هم هست ولی بزرگه

حیف نمیشه عکس بزارم یه طرف یه پنجره بزرگ داره رو به حیاط از این گنبدی ها از این مبل های راحتی که مینیمال و حلالی هست سه تا گذاشتم رو به پنجره و یه تلویزیون هم تو اون مستطیل هست

تو مستطیل دیگه هم یه میز غذا خوری و یه کنسول و آینه و راه پله و دستشویی هست آشپزخونه هم رو به رو

میشه دکوراسیون قشنگ کرد سلیقه به خرج بده یا از خانمهای نی نی سایت نظر بپرس 😉

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم👩🏻🎓📚 شروع کنکوری۱۴۰۵ :۲۷ خرداد ~ شروع کنکوری ۱۴۰۵: ۳۱ مرداد وقتشه نشون بدم چقدر لج بازم💙⚡

تلویزیونو رو طول دیوار بزاری فاصله اش کم میشه بامبل چسبیده به دیوار رو عرض بزاری فاصله خیلی زیادمیشه

عکس بزارم کمکت میکنم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم👩🏻🎓📚 شروع کنکوری۱۴۰۵ :۲۷ خرداد ~ شروع کنکوری ۱۴۰۵: ۳۱ مرداد وقتشه نشون بدم چقدر لج بازم💙⚡

سخته من که بلدنیستم

من خودم انتهای سالن رو آشپزخونه کردن و سالن رو دو قسمت چیدم توی ورودی مبلمان مهمان و کنار آشپزخونه مبلمان راحتی یه چیزی مثل تیوی روم

هر کی میاد میگه چقدر دلباز و راحته خونت

خونه قبلی ما هم آپارتمانی و مستطیلی بود زمینش هم متوسط بود ولی بیشترش اتاق بود یعنی سه تا اتاق بزرگ داشت و سالنش یه باریکه مستطیلی

اونم طول بزرگتر یه مبل ۳ نفره گذاشتیم و مبل دو نفره و تکی دو طرف مبل بزرگ

تلویزیون هم رو دیوار رو به رو هنوز آنقدر دراز بود سالنش کنار پنجره از این پشته کناره ای ها هستیم از بس دراز بود جای ساعت نبود از این ساعت های دو طرفه آویز نصب کردیم بالای دیوار تلویزیون

برای چیدمان مناسب علاوه بر شکل سالن،ابعاد و طول و عرض، متراژ و اینکه پنجره ها، آشپزخونه و ورودی خونه و مسیر دسترسی به اتاق ها کجا قرار گرفته خیلی مهمه.

شاید ایراد خونه شما اینه که خوش نقشه نیست وگرنه سالن مستطیلی چیدمان راحت و آسونی داره.

هال ما دوتا مستطیل عمود بر هم هست ولی بزرگه حیف نمیشه عکس بزارم یه طرف یه پنجره بزرگ داره رو به حیاط ...

اون دو تا مستطیل بزرگه.

ولی بعضی ها یه مستطیل کشیده است

صرفا برای موافقت لایکم نکنید چون اعلان های زیاد آزاردهنده است. ممنونم. فقط لایک کنید که میخواید دوباره تاپیک رو نگاه کنم یا خودم خواستم👥 طرفدار حق و عقلانیت💙