2789

فقط اول اولویت و توان خوندن تو مشخص کن ۱۲ انسانی هستم سوالی داشتی در خدمتم 🌹🌱

کلاس نهمی؟

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود

فقط اول اولویت و توان خوندن تو مشخص کن ۱۲ انسانی هستم سوالی داشتی در خدمتم 🌹🌱کلاس نهمی؟

نه برا داداشم میخوام داره میره دهم معدلش 15 هست بزور انسانی آورده کتاب کمک درسی برا درس های دهم انسانی چی پیشنهاد میکنی که سطح اش پایین باشه و آسون علاقه به خوندن داره فقط سر در نمیاره قبلا براش یکی گرفتم سطح اش بالا بود گیجش کرد

🌴🌴🌴🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه برا داداشم میخوام داره میره دهم معدلش 15 هست بزور انسانی آورده کتاب کمک درسی برا درس های دهم انسا ...

اصلا این رشته نره چون واقعا سخت و همش حفظیاتی هست و فوقالعاده گسسته هست من خودم ۱۲ هستم میگم ای کاش از دهم تا ۱۲ میخوندم خیلی زیاد هستن کتاب هاش کسی میاد این رشته باید علاقه زیاد داشته باشه بفرست رشته حسابداری یا فنی درآمد برای آینده داره من الان بگم اره داداشت بره انسانی که چون جز رشته نظری هست و همه داخلش رقابت دارن مخصوصا دخترا بیشتر پسرا رو نمیدونم بره یه رشته دیگه چون انسانی نمیکشه

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود

اصلا این رشته نره چون واقعا سخت و همش حفظیاتی هست و فوقالعاده گسسته هست من خودم ۱۲ هستم میگم ای کاش ...

نه آخه حفظیاتی اش خوبه فقط یک وقت ها حوصله میکنه درست میخونه بعضی وقت ها نه بگیر نگیر داره الان کتابی که بدردش میخوره سطح اش آسون تره چیه خودش هم علاقه به انسانی داره انگار میخواد بره علوم سیاسی از طریق انسانی به حرف من هم گوش نمیده

🌴🌴🌴🇮🇷