2789
عنوان

محرم امسال

56 بازدید | 4 پست

چرا هیچ رنگ و بویی از محرم امسال نیست

چرا ؟

اصلا دسته ای هم نمیاد

نه مراسم سینه زنی نه چیزی همه جا سوت و کوره انگار

من خیلی دلم برای محرم هایی که 10-17سالم بود تنگ شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سمت ما هست البته بعضی جاها از هفتم به بعد شروع میکنن

معاویه توسط مامورینش به بچه ها بزغاله هایی میداد و این مامورین به بچه ها میگفتن اینها از طرف معاویس یکم که بچه ها با این بزغاله ها انس میگرفتن مأمورانش رو میفرستاد ازشون میدزدید و میگفتن این کار علیه و این بچه ها اینطوری با امام دشمن شدن و رفتن در لشکر معاویه و با امام جنگیدن ...یروزی وسط جنگ با معاویه یه عده منافق امام رو مجبور کردن که ماجرای حکمیت و مذاکره رو بپذیره و بعد گفتن تقصیر امام بوده و مردم باهاش دشمن شدن و بالاخره یک یه.ودی زاده شهیدش کرد یروزی امام حسن رو با وعده ی پول به بزرگان تنها گذاشتن و مجبور به صلح کردن بعد باهاش دشمن شدن و بالاخره شهیدش کردن یروزی امام حسین رو دعوت کردن بعد بزرگان با وعده ی پول وحکومت مردم رو متقاعد کردن که جلوی امام بایستن و امام رو که حاضر به بیعت با یزید نبود رو شهیدش کردن و دارو دسته ی یزید خوشحالی کردن و جشن گرفتن ...دنیا به همون خائنین و هلهله کننده ها و قاتلین امام وفا نکرد و این شادی هاشون دوام نداشت و زودتر از اونچه که فکرش رو میکردن همشون در پیشگاه خدا برای پاسخگویی حاضر شدن..امامها و یارانشون شهید شدن تا مردم بیدار بشن و یزیدیان که ارزوشون از بین بردن اسلام واقعی بود باقی نمونن.... سوال اصلی اینه درحال حاضر آیا واقعا مردم بیدار خواهند شد یا باز هم براحتی توسط شیاطین و ایادیشون فریب خواهند خورد

انشالله خانم ها همه تون به مراد دلتون برسید و حاجت روا شید امام حسین امیدوارم توی این ماه محرم دست همه تون رو بگیره و عاقبت بخیر شیم برای منم دعا کنید ممنون تون میشم☘️🌾

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود