2789
عنوان

محرم امسال

47 بازدید | 10 پست

چرا هیچ رنگ و بویی از محرم امسال نیست

چرا ؟

اصلا دسته ای هم نمیاد

نه مراسم سینه زنی نه چیزی همه جا سوت و کوره انگار

من خیلی دلم برای محرم هایی که 10-17سالم بود تنگ شده

قشر مذهبی خیلی کمن بنظرم علتش این میتونه باشه

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چچه ربطی داره هممون مسلمان هستیم

عزیزم مثلا من خودم مذهبی نیستم کمتر مواقعی پیش میاد برم فضاهای مذهبی و...

مثل خودم زیاد دیدم

پروف خودمم🎀فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

قشر مذهبی خیلی کمن بنظرم علتش این میتونه باشه

اتفاقا خیلیها مذهبی نیستن ولی قلبا امام حسین رو دوست دارن و برای مراسماتش هزینه هم میکنن اینکه تو بعضی محلات دسته و هیئت کمتره شاید بخاطر اینه که اغلب کسانی که میخوان برن مراسمات میرن هیئتهای بزرگ بعضی جاها هم دیرتر شروع میشه

معاویه توسط مامورینش به بچه ها بزغاله هایی میداد و این مامورین به بچه ها میگفتن اینها از طرف معاویس یکم که بچه ها با این بزغاله ها انس میگرفتن مأمورانش رو میفرستاد ازشون میدزدید و میگفتن این کار علیه و این بچه ها اینطوری با امام دشمن شدن و رفتن در لشکر معاویه و با امام جنگیدن ...یروزی وسط جنگ با معاویه یه عده منافق امام رو مجبور کردن که ماجرای حکمیت و مذاکره رو بپذیره و بعد گفتن تقصیر امام بوده و مردم باهاش دشمن شدن و بالاخره یک یه.ودی زاده شهیدش کرد یروزی امام حسن رو با وعده ی پول به بزرگان تنها گذاشتن و مجبور به صلح کردن بعد باهاش دشمن شدن و بالاخره شهیدش کردن یروزی امام حسین رو دعوت کردن بعد بزرگان با وعده ی پول وحکومت مردم رو متقاعد کردن که جلوی امام بایستن و امام رو که حاضر به بیعت با یزید نبود رو شهیدش کردن و دارو دسته ی یزید خوشحالی کردن و جشن گرفتن ...دنیا به همون خائنین و هلهله کننده ها و قاتلین امام وفا نکرد و این شادی هاشون دوام نداشت و زودتر از اونچه که فکرش رو میکردن همشون در پیشگاه خدا برای پاسخگویی حاضر شدن..امامها و یارانشون شهید شدن تا مردم بیدار بشن و یزیدیان که ارزوشون از بین بردن اسلام واقعی بود باقی نمونن....

اتفاقا خیلیها مذهبی نیستن ولی قلبا امام حسین رو دوست دارن و برای مراسماتش هزینه هم میکنن اینکه تو بع ...

منم امام حسین رو قلبا دوست دارم عزیزم ولی واقعیتش خیلی اهل مراسمات مذهبی نیستم

خب پنج شب آخر دیگه غوغا میشه الان همه تو هیت ان تازه هیت هام از پنج شب آخر غذا میدن

ما خودمون حسینه خودمون نمیریم

مسجد و مهدیه ام ک پنج شب آخر خوبن گلزار شهدام الان مراسم داره ولی ما نمیریم