2789
عنوان

هزینه IVF

53 بازدید | 12 پست

برای تعیین جنسیت

کسی که ی بچه داره و نازا نیست ایا بیمه پوشش میده؟

حدودا کسی میدونه چقدر میشه صفر تا ۱۰۰ مراحلش؟

(برای خودم نمیپرسم، من باردارم ، برای یکی دیگه دارم میپرسم)

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وطن🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخمک کشی من با بیمه سلامت ۳۰ م شد انتقالم حدود ۲۳ م...

هربارم پیش دکتر بری سونوت کنه ۶۵۰ ویزیت میگیره با داروهاتو گلش نزدیک ۱۰۰ م شادئ بشه تازه هزینه تعیین جنسیتم جدا میگیرن😢این هزینه انتقالی ک گفتم مال حدود ۳ ما پیش بود الان نمیدونم بیشتره یا ن ولی هزینه تخمک کشیم جدیده

خب اگه یه بچه داره که نیاز به آی وی اف نداره که نرمال باردار میشه اگه نیاز به آی وی اف پیدا کرده بهش ...

اسی گفت دیگه گفت واس تعیین جنسیت میخواد ای وی اف کنه اون بنده خدا در این صورت میگی بیمه تقبل نمیکنه؟

خب اگه یه بچه داره که نیاز به آی وی اف نداره که نرمال باردار میشه اگه نیاز به آی وی اف پیدا کرده بهش ...

نوشتم که

واسه تعیین جنسیت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وطن🤍🕊️

تخمک کشی من با بیمه سلامت ۳۰ م شد انتقالم حدود ۲۳ م...هربارم پیش دکتر بری سونوت کنه ۶۵۰ ویزیت میگیره ...

بی شک خیلی بیشترههههه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وطن🤍🕊️

اسی گفت دیگه گفت واس تعیین جنسیت میخواد ای وی اف کنه اون بنده خدا در این صورت میگی بیمه تقبل نمیکنه؟

همون

میخوام بدونم که حتما باید سابقه نازایی باشه تا بیمه قبول کنه یا نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وطن🤍🕊️

بی شک خیلی بیشترههههه

من جدیدا اینکارارو گردم با بیمه سلامت حدود صد شد قیمتایی ک گفتم قدیمی نیستن عزیزم میگم دیگه تعیین جنسیتم بهش اضافه بشه بیشتر میشه اگه دکتر صلاح بدونه ازش پاپ اسمیر و عکس رنگی رحم و ازمایشای مختلف بگیر صددرصد بیشتر میشه خب

انشالله خانم ها همه تون به مراد دلتون برسید و حاجت روا شید امام حسین امیدوارم توی این ماه محرم دست همه تون رو بگیره و عاقبت بخیر شیم برای منم دعا کنید ممنون تون میشم☀️

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود