صنم۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 642 عنوان خرید از ترب 34 بازدید | 8 پست سلام دوستان از طریق ترب از ی فروشنده ای لوازم آرایشی سفارش دادم، کلا ی مارک دیگه فرستاده الان زده زیرش میگه من همون کالارو فرستادم من چجوری ثابت کنم 1405/03/27 | 10:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ehsandark_pk عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 4918 عکس اونی که تو سایت بود و از اون سفارش دادی رو با عکس چیزی که برات فرستادن رو بفرست براش و بگو برگشا بزنین اگه گفتن نمیشه و فلان بگو میرم پلیس فتا شکایت میکنم مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم
صنم۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 642 عکس اونی که تو سایت بود و از اون سفارش دادی رو با عکس چیزی که برات فرستادن رو بفرست براش و بگو برگشا ... مرسی از راهنماییتون، بگم برگشا بزنین؟یعنی چی؟
baharbanooooy عضویت: 1404/05/07 تعداد پست: 1186 مرسی از راهنماییتون، بگم برگشا بزنین؟یعنی چی؟ منظورشون برگشت بزنید
ehsandark_pk عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 4918 مرسی از راهنماییتون، بگم برگشا بزنین؟یعنی چی؟ بگین میخوام بسته رو مرجوع کنم یعنی پس بدین به خودش و پولتونو پس بگیرین مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم
صنم۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 642 بگین میخوام بسته رو مرجوع کنم یعنی پس بدین به خودش و پولتونو پس بگیرین کلا گردن نمیگیره میگه من خوده همون جنس رو فرستادم و همچین کالایی توی فروشگاهم ندارم
صنم۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 642 من قید پولمو زدم فقط میخوام کس دیگه ای کلاه سرش نره، واقعا خیلی زوره
ehsandark_pk عضویت: 1404/05/27 تعداد پست: 4918 کلا گردن نمیگیره میگه من خوده همون جنس رو فرستادم و همچین کالایی توی فروشگاهم ندارم وقتی داشتین کالا رو سفارش میدادین توی عکس مارکی که میخواستند رو دیده بودین درسته؟؟خب با همین میشه شکایت کرد ازش مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم