2777
2789

هزینه خرید هاتو فعلا بده هروقت رفتی خونه خودتون پول تو جیبی هم باید بده

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ما ک نمیگرفتیم

یکبار گفتم بریم تی شرت هاشو ببینم یک تی شرت خریدم

اون ماه اول عقد این ازدواجم

ازدواج محددم منظورمه

قبلی هم اگز خودش چیزی خرید اون یک ماه عقدم

و سه سال زندگی کردم

خرج مخارح همچی مو از پدرمادرم دارم ۴۱ساله هستم بچه ۲ساله دارم این زندگس م وارد ۴مین سال شدم

هنوزم مامانم میده بمن دارن لازم داشته باشم میگیرم

پول توجیبی ما نداشتیم

هر وقت لازم داشتم گدفنم ما اینجوریم 😁

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

روز اول در موردش صحبت کردید که چه مواردی بر عهده ایشون هست یا خیر ؟

اگر خیر که جایی احتیاج داشتید بگیرید ازشون البته که بهتره یکبار بگید و ایشون مطلع باشند نه اینکه همیشه تکرار کنید که پول احتیاج دارید ماهانه وجهی به کارتتون واریز کنند

اما تمامی هزینههای شما چون سرخونه زندگیتون نرفتید بر عهده ایشون نیست

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بگیر حتما.

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم آقای وکیل، نه به نظام مادرشوهر داری. یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم.