2789
عنوان

علوم پزشکی

43 بازدید | 10 پست

بابت ورودی امتحانش ازمن ۹تومن تقریبا گرفتن😭😭😭😭تازه من منطقه محرومم هستم😭😭😭😭😭نداشتم بدم زنگ مامانم زدم شوهرمم گفت دیروز پول دادم واسه کلاس تخصصیات دیگه ندارم😭😭😭خیلی حالم بده گریه کردم مامانم گفت شب برات واریز میکنم اما حس کوچیک شدن دارم جون میذونم مامانم میگه به بقیه😭😭😭😭😭😭دوست نداشتم شوهرم کوچیک بشه😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم منظورت شهریه هست؟ شهریه پرداز یا آزادی؟

عزیزم اصلا دوست ندارم پرخاشگری بکنم اما وفتی امدم این حرفو زدم یعنی احتیاج به دلداری دارم شما میخوای پول منو پس بگیری ازشون؟بنظر خود شما من الان واقعا تو شرایطیم ک بخوام با ذوق بگم چی و کجا قبول شدم؟کمیپرسی؟

عزیزم اصلا دوست ندارم پرخاشگری بکنم اما وفتی امدم این حرفو زدم یعنی احتیاج به دلداری دارم شما میخوای ...

عزیزم من اصن متوجه منظور شما نمیشم

میگی ۹ تومن به ازای آزمون ورودی علوم پزشکی؟

مگه چیزی به اسم آزمون ورودی علوم پزشکی داریم خودم که زیرشاخه علوم پزشکی هستم تاحالا همچین چیزی نشنیدم آخه چه آزمونی انقدر ورودی بالا داره شایدم منظورتون درست بیان نکردید بعد طوری میگید انگار منظورتون شهریه هس خب این دوتا خیلی متفاوته اگه شهریه باشه میشه قسطی پرداخت کرد اگه آزمون ورودی یه چیز خاص باشه که متوجه نمیشم شاید بشه آزمون رو بعدا تکرار کرد مثلا ذهنم رفت سمت آزمونهای زبان که هزینه شرکتش بالا هست

نه قصد دخالت هس نه چیز دیگه اگه راهکار میخواید مشکل رو طوری شرح بدید که اگر کسی تجربه داره یا اطلاعاتی داره بتونه راهکار بده بهتون همین

ازمون ورودی داره مگه؟رشتت چیه؟

استخدامی چیزی میگی یا شهریه دانشگاه

درست بگو کدومه تا راهنمایی درستی رو ببینی نیاز به پرخاشگری نیست

کاربری به دختر داییم واگذار شده مارنی دیگه نمیاد اینجا🙃