2789
عنوان

شپش 😭

81 بازدید | 17 پست

۶ ساله شپش دارم هر کاری بگید کردم ولی نرفتن حتی کچل کردم بازم نرفتن اگه سرطانم گرفته بودم حالا خوب شده بودم چیکار کنم 😭😭😭😭

به امید امدن روزهای خوب...

دکتر رفتی؟

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ ساااااااااال؟؟؟؟؟

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

یادش بخیر من واسه خودم خرس گنده ای شده بودم بعدش میخوابیدم مامانم برس مخصوص شپش میکشید بعدش با دستش دونه دونه برمیداشت بعدش دارو میزد با نایلون میبستکه اخر دیگه تموم شدم الان تقریبا 14 سال گذشته هیچ اثری از شپش رو سرم نیست اونموقع 11 سالم بود

ارالیا یا لیلی صدام کنید🎀مردا درخواست ندید که صدتا فوش گذاشتم . همچنین شما خانومای عزیز . برای بار صدم به نینی سایت بازگشتم . نصرانی . Pharmacy👩⚕️

ن

عزیزم حتما دکتر برو کمکت میکنه

رهــــاصالحـے..................................سلام سلام رها هستم. یه دختر پر حرف و پر انرژی 😅💪🏻عاشقه: خندیدن و مسخره بازی و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂معمولا خیلی مهربون، اما گاهی رک و بی تعارف🩷🌱پروفخـــــــودمم 🎀اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون ، پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

دور از جونت

تجربهی من میگه محلول کیمیا از عطاری ها بگیر،خیلی خوبه.شما که کچل کردی چرا همون موقع تمام تخمها رو با دست خارج نکردی؟

اونجوری که خیلی راحته!

الانم این محلولو بزن،تمام رختخواباتو با آب داغ بشور و بذار تو آفتاب.هر دو سع روز یک بار اینکارو بکن.

خوشخواب تختو در بیار جارو برقی بکش چند بار،تمام درزها رو چک کن و فعلا روش نخواب،همون رو تشک مسافرتی و اینا بخواب که زود زود بشوری.

مگه میشه 6 سااااال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟icon

شاید داخل خونه و رخت خواب هست. همه رو با اب داغ بشور و با اتو ضد عفونی کن بعدش سرکه سفید تو ظرف اسپری بریز به همه جا بزن

موهاتو دسته های خیلییییی کم از ریشه اتو مو بکش بعدش یه رنگ مو بذار حالا اگه نمیخوای رنگش تغییر کنه رنگ موهای خودت بذار

رنگ مو کاملا از بین میبره. ولی بقیه اعضای خونه هم باید انجام بدن