2789
عنوان

فکرم درگیره

213 بازدید | 30 پست

من جدیدا از سر کنجکاوی گوشی شوهرم رو چک میکنم

اخه با دوستاش حرف چرت و پرت زیاد میزنن، منم میرم پیاماشو میخونم و هر سری حالم بد میشه

اصلا از شوهرم انتظار چنین حرفایی رو ندارم

مثلا به دوستش گفته بود بوس به.... کلفتت🫢

حس میکنم شوهرمم متوجه شده من گوشیشو چک میکنم دیگه همه جا گوشیشو با خودش میبره

خدایاتوبه 😂😂

افسانه ها میگن زمین ما دوتا ماه داشته...ماه سیاه و ماه سفید که ماه سیاه در اثر برخورد یه شهاب سنگ از بین میره و میمیره و ماه سفید هم برای ماه سیاه خیلی دلتنگی میکنه و لکه های سیاه روش اثر خاطرات ماه سیاهه:)ماهی که الان تو آسمونه عاشق زمین یا خورشید نیست ماه ما عاشق ماه سیاهیه که از دستش داده و هنوزم براش دلتنگی میکنه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نخون خب

منم بارفیقم ی چتایی میکنم هرکی ندونه فک میکنه ما ل ز بینیم یسری چیزا دیگ واقعا حریم خصوصیه

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

شوخیه بابا😂😂😂😂😂به روش نیاریااا😂😂

حواست باشه نفهمه چک میکنی یه مدت ولش کن

چون همونارم بعدا پاک میکنه ها

گل اگر خار نداشت،دل اگر بی غم بود اگر از بهر کبوتر قفسی تنگ نبود زندگی،عشق،اسارت همه بی معنی بود

خب اون چرا این شوخیارو با دوستاش میکنه

عزیزم مردا مثل ما خانمها نیستن قربونت برم فلان و بیسار کنن برا هم شوخیهاشون و حرف عادیشون باهم بی ادبانس

حتی مثلا ما میریم آرایشگاه یکار کوچیک انجام میدیم بهم میگیم چقدر ناز شدی فلان حالا گاهی ممکنه از روواقعیت نگیم ناز شدی ولی برخوردمون همین مردا میرن میان فک میکنی چی میگن بهم حتی اگر خوب خوب هم موهاشونو مرتب کرده باشن میگن ت. ر زده تو کلت

یا من خودم یبار از دوست همسرم شنیدم گفتم چرا یارو کلت عین بز زده نمیدونست منم هستم

شوخیهاشونم که نگم