خواب دیدم کربلا هستم روبروی حرم امام حسین با چند تا از دوستام فقط دارم حرم امام حسین رو نگاه میکنم من میخواستم بلند شم دوستام بهم گفتن برای حاجت ما هم دعا کن و همینطور گریه میکردم تعبیر داره ؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود
انشالله خانم ها همه تون به مراد دلتون برسید و حاجت روا شید امام حسین امیدوارم توی این ماه محرم دست همه تون رو بگیره و عاقبت بخیر شیم برای منم دعا کنید ممنون تون میشم ❄️🪴
فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود