2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

موهام رو تو دعوا محکم یکی کشید و موهام کنده شدن کچل شدم همه موهام ریخت پوست سرم زخم شد بیاین تایپکم ...

چرا توی همه ی تاپیکها چرت و پرت میگی

خدا شفات بده

تاپیک زدی از استرس کچل شدی الان میگی توو دعوا

برو بخواب

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
خب باهم وقت میگذرونن

هرچقدر هم با هم وقت بگذرونن بهرحال هرکدوم به اندازه خودشون نیاز به توجه و وقت گذروندن با شما به عنوان والد و شخص اول زندگیشون دارن
با اوردن بچه دوم زحمت تون کم نمیشه، 2 برابر میشه

خب باهم وقت میگذرونن

اصلا وقت گذروندن با بچه ی دوم ، وظیفه ی بچه ی اول نیست

بچه ی اول هیچ مسئولیتی نداره

اگه حوصله ندارین اصلا به دومی فکر نکن چون ده برابر انرژی میبره

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
اصلا وقت گذروندن با بچه ی دوم ، وظیفه ی بچه ی اول نیستبچه ی اول هیچ مسئولیتی ندارهاگه حوصله ندارین ا ...

خودش دوست داره هرروز التماس میکنه

انقدرا هم بی حوصله نیستم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
خودش دوست داره هرروز التماس میکنه انقدرا هم بی حوصله نیستم

دوست داشته باشه

ولی معلوم نمیکنه اصلا باهاش بازی کنه یا نه

مخصوصا شما که میگی اصلا حوصله نداری

دوست داشته باشهولی معلوم نمیکنه اصلا باهاش بازی کنه یا نهمخصوصا شما که میگی اصلا حوصله نداری

بستگی داره شما بی حوصلگی یه نفرو چطور تصور میکنید

به حکمتش دل بسپار(خدا)

رو حساب التماس بچگانه به خاطر داشتن همبازی یا تکرار حرفای خانباجی ها ، رو زندگی خودتون و به دنیا اومدن یه بچه ی دیگه ریسک نکنید

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

خودش بچس نمیدونه

بچه دوم که بیاد همه توجه و وقتت میره سمت اون، اونوقت بچه اول میره تو فاز حسادت و اینجا میفهمه اشتباه کرد که بچه خواست ولی پشیمونی سودی نداره🤭

قاتل عفونت های باکتریایی