2789
عنوان

زنان شهید

635 بازدید | 15 پست

امروز یه مطلبی خوندم . 

۶۰۰۰ زن شهید ( طبق تشخیص جمهوری اسلامی) تو جنگ ایران و عراق داریم. 

۵۰۰ تای اینا رسما رزمنده بودن، و شهید درست و حسابی! محسوب میشن . پس چرا هیچ اسمی ازشون روی هیچ  خیابان و کوچه ای نیست؟ نمیگم بزرگراه و بلوار چون حتی در این مورد هم پست و مقام ارزش بیشتری داره و با شهدای یواش!!! نامگذاری نمیشن . ولی حتی پسکوچه و بن بست هم به اسم هیچ زن شهیدی نیست. واقعا برای منم سواله که چرا ؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

خدا بيامرزه امواتت و الان جانبازا از ياد رفتن دنبال شهيدي خاهرم شايدم برادرم

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ای بابا خواهر من واسه اینکه اسم اونا رو بزارن باید هزار تا عالم ربانی فتوا بدن پدر و پسر و برادر و نوه خلاصه هفت نسل اینورو اونورشونم هم رضایت بدن.تازه اینا همه رضایت بدن نماینده های مجلس باید رای اعتماد بدن

یادت که نرفته چند سال پیشا میخواستن اسم کشورم عوض کنن که اسم زنونه نباشه😒😒

خدا بيامرزه امواتت و الان جانبازا از ياد رفتن دنبال شهيدي خاهرم شايدم برادرم

چه میدونم 

احساس کردم مردا حق زنا رو خوردن 

حتی تو این قضیه

واقعا؟ جدا میخوام بدونم 

واقعا یادم نمیاد 

ولی خیلی کمه

اما بنر و حتی تابلو سنگ براشون بوده دیدم 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
والا قهرمان زنده را عشق است... که متاسفانه این زنده هان که فراموش شدن

البته تو اون مطلب جانبازها رو هم قید کرده بود . 

پنج هزار و خورده ای جانباز که نزدیک چهار هزار تاش درصد بالای ۲۵ داشتن 

و جالبتر اینکه طبق آمار غیر رسمی ۱۷۱ اسیر هم داشتیم

سلام چرا هست شهید زینب کمایی تو شهر ما یه کوچه بود به اسمشون ولی خب بیشتر شهدای خیلی معروف رو میزارن اسمشون و 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼
ای بابا خواهر من واسه اینکه اسم اونا رو بزارن باید هزار تا عالم ربانی فتوا بدن پدر و پسر و برادر و ن ...

نه همچین چیزی نبوده 

خدایا ‌‌. من در کلبه فقیرانه خود؛🏠 چیزی دارم ؛ که تو در عرش کبیرایت نداری🌾منچون تویی دارم!📿 و تو چون خودی نداری!:)🌼