2789
عنوان

عاشق شدین

73 بازدید | 31 پست

مث مہران مدیری😂

عاشق شدین؟چندسالگی؟

بیاین یکم حرف بزنیم

خودم ۱۵سالگی البتہ فامیلہ تاحالا باھم حرفم نزدیم رفت آمدا عاشق شدم ھنوزم دوستش دارم خواستگاری کردن وقتی ۱۹ سالم بود خانوادم راضی نشدن

دلیلشم بعد اینکہ من خوشم اومد ازش یک سال بعدش دوسال بعدش دچار اعتیاد شد😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲۱ سالگی ، کاملا سنتی بود اومدن خواستگاری

دوره آشناییم با خواستگارم بود خیلی دل بسته اش شدم چون اولین پسری بود باهاش صحبت کردم

بابت اخلاق های سمیش گذاشتمش کنار( خیلی اذیتم کرد)

ولی بنظرم دیگه هیچ وقت عاشق نشم

من از بچگی عاشق بودم نسبت به پسر فامیلمون و اونم بهم دوبار ابراز کرد من چیزی نگفتم چون از خانواده ترسیدم ....

و اونم الان خجالتی نمیتونه تو چشمم نگاه کنه ولی میدونم هنوزم دوستم داره

باید زندگی را پیش از آنکه دیر شود، درست زندگی کرد.....

من واقعا نمیتونم حس هایی که تا الان داشتم اسمشون رو عشق بزارم چون عشق خیلی پاک و عمیقه تا الان هر حسی داشتم به مرور فراموش شد چون زود گذر بودن الانم یکی هست که خوشم میاد ازش متاسفانه امروز کات کردیم😑😂😔

امیدوارم اینم فراموش بشه

بله 18 سالگی همکارم بود

تا حالا کسی اینقدر دوست نداشتم از طریق واسطه فهمیدم اونم دوسم داره محل ندادم نخ داد بازم ندادم خیلی قشنگ نگام میکرد همیشه به واسطه امون میگفت بهش سلام برسون چشاشذقشنگه8 ماه بعد پیچم پیدا کرد از روبیکا منم عاشقش بودم باهام حرف زدیم کلی امیدواری داد بهم قول ازدواج و این چرت و پرتا منم خیلی دوسش داشتم

بعدا نمیدونم چه مرگش شد بی دلیل ولم کرد

منم غرورم شکوندم

و بعد اون دیگه مطمئنم عاشق نمیشم

آنکه می رو فقط می رود ولی انکه می ماند درد میکشد، غصه می خورد ، بغض می کند اشک می ریزد و تمام انها روحش را به اتش می کشد و در انتظار بازگشت کسی که هرگز باز نخواهد گشت ارام ارام خاکستر می شود .....