2777
2789
عنوان

پدوفیل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 3881 بازدید | 18 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم ولی واقعا نگرانم هنوز مدرسه نمیره ولی از الان نگرانم 

نگران نباشین ،وقتی بچه ترسی از بازگو کردن اتفاقی که افتاده نداشته باشه میاد و همه چیو میگه درضمن اگاهه که وقتی همچین چیزی شد چیکار کنه ...

دقیقا منم همینطورم انقدر خودمو سرزنش میکنم که به چه حقی دو تا طفل معصوم رو آوردم تو این دنیا دلم میس ...

مادران عزیز البته باید نگران موضوع مدرسه باشند.چون کثیف ترین محیط همونجاست.نه از این جهت که عوامل و بزرگتر موجب صدمه زدن به کودک بشه.هرگز!شما باید نگران کودک خود باشید بدین جهت که همکلاسی هایی با افکاری منفی تر از هرکسی خواهند داشت.شما همگی دوران مدرسه را پشت سر گذاشتید و من همچنان در همان دوران به سر میبرم.من به عنوان یک دانش اموز این روز ها شاهد خیلی از اتفاقات نا خوشایند هستم.مخصوصا در رابطه با ارتباطات کودکان با جنس مخالف.البته روشن است که میتوان از رقابتی که بین دک جنس وجود دارد نهایت بهره را برد و استفاده کرد.من خودم به شخصه در درس شیمی که کلاس خصوصی میرم تعدادی دختر اونجا میان که موجب شد حس رقابت در من بیدار شه(حتی از سر رو کم کنی باشه)

نکته منفی رو هم با یک مثال عرض کنم.اشنایی دارم که همسن من هست(پشت کنکوری)ولی با دختری 12 ساله دوست شده!اولن بخاطر بچه هاتونم که شده در سن کودکی به هیچ وجه گوشی دستش ندید.دومن دوستاش رو حتما بشناسید.(گرچه دوستاشون رو هم نمیتونید واقعا بشناسید چون اونی که خیلی فرشته هست در واقع خودِ شیطانه!).نکته بعدی خانواده مخصوصا برادر و پدر اون دختر نباید برای اون دختر خلأ وجود یک مرد رو بوجود بیارن.چون ناخداگاه اون دختر سعی میکنه به اغوش شخصی دیگر پناه ببره.ولی خیلی تاکید میکنم...از دوستای بچه هاتون بترسید.چرا وقتی بچتون میتونه بهترین اوقات رو در کنار شما مادرا داشته باشه بره با دوستاش بیرون که نه میدونید کجا میرن و نه میدونید چیکار قراره بکنن؟خودم هم چون هنوز پدر نشدم مطمعنا خیلی چیزا رو نمیدونم.ولی به عنوان یه شخصی که دوران کودکی رو گذروندم میدونم اصل موضوع چیه.با امید و ارزوی سلامتی و تندرستی برای خودتون و کودکانتون✨🍭