2789
عنوان

وکیل شدم بعد

25 بازدید | 4 پست

آزمونشو قبول شدم فامیلمون گفت واسه وکالت باید سرزبون دار باشی و دروغگو

منم در کل ادم آرومی هستم. به نظرتون بهم تیکه انداخت یا من حساس شدم و قصد بدی نداشت؟ چون ایشونو به عنوان معرف دادم و زنگ میزنن بهش😂

اینکه میگه سرزبون دار باشی رو درست میگه من آرومم ولی سواد کافی واسه این شغلو دارم و دوستان همیشه سوالات درسی و آزمونیشونو از من میپرسن گاها حرفای اطرافیان روم تاثیر میذاره حتی خانوادم. این حرفا باعث میشه اعتماد به نفسمو از دست بدم کسی پشتم نیست 🤦🏼♀️

عشثم ببین من شوهرم وکیله و کلا با وکلا زیاد رفت و امد داریم. بهت راست میگن. وکیل خوب پدرسوخته ست و دروغگو و با سیاست

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم. دیگه نمیدونم چی بنویسم

عشثم ببین من شوهرم وکیله و کلا با وکلا زیاد رفت و امد داریم. بهت راست میگن. وکیل خوب پدرسوخته ست و د ...

عزیزم این وسط وکیل باوجدان نداریم یعنی!!همشون اینطوری نیستن که حاضرن کم دربیارن ولی حلال باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم این وسط وکیل باوجدان نداریم یعنی!!همشون اینطوری نیستن که حاضرن کم دربیارن ولی حلال باشه

چرا داریم ولی کیساشونو به وکیلای بی وجدان میبازن!

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر ناز رو باردارم، خودم نقاشم، سنتی/ مدرن ازدواج کردم. دیگه نمیدونم چی بنویسم

نگران نباش راه می افتی خیلی از وکیلای شهر ما که استادام بودن حتی جلسات دادگاهو نمیرن فقط لایحه میفرستن لایحه خوب بنویس کارو جمع میکنه

آه بگذار زین دریچه باز خفته در پرنیان رویاها،با پر روشنی سفر گیرم بگذرم از حصار دنیاها 🦋🌙