2777
2789
عنوان

جاری پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 42 پست
تا اسم جنسیت اومد دیگه نخوندم.شما که عاقلی اخلاق گند این خانم را پای جنسیت نذار پای روانی بودنش بذار

نه گلم من اصلا بحثم جنسیت نیس من الان خاستم نظرات شما رو بخونم که کسی مثه ایشون بوده نظره خودم این بود که ایشون چون پسر داره واقعا میبینم رفتارش عوض شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا فکر میکنی بالغ شدن به سن هست؟؟؟زمانی ادما طبق سنشون میرند جلو که مشکلات بچگی نداشته باشند، که کم ...

نمیدونم واقعا دیگه مغزم درد میکنه از دست کاراش هرکاری کنی هر چی بگی جوره دیگه ای برداشت میکنه

خونه مادرشوهره میریم اونجا میبینم

ول کن بابا بزار انقدزر بزنه جونش دراد ببین منم روبچم حساسم ولی مثلا ببینم دوتا بچه دارن بازی میکنن وباهم کیف میزنن حالا وسط دعواشونم بشه خودمو قاطی نمیکنم

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

بعد هم مشکل اینجا خانواده شوهرت هستند که فرق میذارند!!! یه سوال، بچه های شما دست بزن ندارند؟ اگر داش ...

میدونی چرا یکم فرق میزارن ایشون نوزادی نمیذاشت کسی بچشو ببوسه نمیزاش بغل کنه مثلا عمش به شوخی میگفت بی شور چه لباست قشنگه سریع گارد میگرفت که چرا گفتی بیشور به بچم ...بعد درمورد دست بزن دخترم خیلی با این بچه لجه قبول دارم ولی تنها بچه من نه اونم میزنه یعنی از اون بچه های مظلوم نیس اصلا

عزیزم من با این خانم سره همین کاراش قطع رابطه کردم ولی خونه مادرشوهرم میبینمش باهاشون یه جا میشینه ا ...

ولش کن اغده ای شاخ و دم نداره ک!!!!!

کمبود داره /

محل نده

من باشم تا اون میاد دست بچه هامو میگیرم بلند میشم.

نه گلم من اصلا بحثم جنسیت نیس من الان خاستم نظرات شما رو بخونم که کسی مثه ایشون بوده نظره خودم این ب ...

نه عزیزم پس این نظر شماست، خوب دختر زودتر میگفتی که اینقدر از این دید نگاه این بنده خدا نکنیم😁 چون تاپیکت را اینجور نوشتی من و کاربرای دیگه فکر کردیم واقعا اینجوره.

من یه مورد اینجوری دیدم و اگر بچه های شما بچه هاش را اذیت نمیکنند و نمیزنند به احتمال قوی علتش همبنه که توی کامنت اخرم گذاشتم.

فرق گذاشتن خانواده ی همسرت

تعریف کردن خانواده ی همسرت از بچه هات

اگر هم بچه هات اهل حواب دادند و زدن هستند علت اصلیش همین میشه.

فرق گذاشتن خانواده ی همسر بزرگترین دلیل دشمنی جاری ها و بچه هاشون هست.

ایشون اگه برای دختر پسر بود بچه ی اولش دختره نمیاد بچه ی خودشو خراب کنه، بچه هم که به دنیا بیاد برای مادر هیچ فرقی نمیکنه

ول کن بابا بزار انقدزر بزنه جونش دراد ببین منم روبچم حساسم ولی مثلا ببینم دوتا بچه دارن بازی میکنن و ...

دقیقا حرفه منم همینه اگر بزرگتر باشه ن حق نمیدم ولی وقتی همسنن یه بار اون بزنه یه بارم این میزنه دودیقه بعدم بازی میکنن نمیدونم اینو چه جوری بکنم تو مغز این بشر

دقیقا حرفه منم همینه اگر بزرگتر باشه ن حق نمیدم ولی وقتی همسنن یه بار اون بزنه یه بارم این میزنه دود ...

بعضیامریضن ول کن بابا اعصاب خودتو خورد نکن

ول کن بابا بزار انقدزر بزنه جونش دراد ببین منم روبچم حساسم ولی مثلا ببینم دوتا بچه دارن بازی میکنن و ...

عزیزم این حرفتون درسته ولی اگه یه بچه همش دست بزن داشته باشه و مادره بخنده یا چیزی نگه بعد یه مدت حتما دخالت میکنید

میدونی چرا یکم فرق میزارن ایشون نوزادی نمیذاشت کسی بچشو ببوسه نمیزاش بغل کنه مثلا عمش به شوخی میگفت ...

چی بگم عزیزم.

اینکه بگم جدی نگیر و ریلکس باش، خودم نمیتونم اینجور باشم و سخته.

ولی اگر میتونی توی ذهنت کمرنگش کن، چون خودت عصبی میشی

عزیزم این حرفتون درسته ولی اگه یه بچه همش دست بزن داشته باشه و مادره بخنده یا چیزی نگه بعد یه مدت ح ...

اره میگم که واقعا من خودم روبچم حساسم کسی توبگه به بچم دیونه میشم ولی واقعا ببینم چیزی ازقصد نیست خودمو اذیت نمیکنم به قول شما من بچمو بردم خانه بازی یه بچه بود بزرگترازبچم توزمین بازی داشت بچمو اذیت میکرد مادرشم وایساده بود نمیگف بچه مردمو اذیت نکن ک میخندید که وای بچم چقده شیرینه اینجا اتفاقا واکنش بدی نشون دادم به اون بچه ولی من بچه خودم ببینم بچه دیگه رو اذیت میکنه اصلا توعالم بچگی ممکنه موی بچه دیگه روبکشه خوب سریع میرم دعواش میکنم میگم مامان نکن واینا ولی دیگه نمیتونم اگه یکی بچم میکنه یکی یه بچه دیگه وباهم مشغول بازین خودمو قاطی کنم