2821
2789
عنوان

همفکری

88 بازدید | 12 پست

سلام منوشوهرم چندوقته باهم قهریم,,من به خاطربچه ده ماهه ام کوتااومد باهاش حرف میزنم فقط به خاطر ارامش توخونه که بچه داره زندگی میکنه..ولی متاسفانه هرچقدرمن کوتاه میام اون طاقچه بالا میذاره وسرصدامیکنه..ماشینمون روفروخت امروز یه کلمه نگفت چقد؟من که ازش پرسیدم سرم دادزد..دلم شکشت هیچی نگفتم ..قبون خدابرم چراباید مازنها روانقدبلانسبت جمع خودمومیگم خارکنه..خداصدامونمیشنوه ..خیلی دلم گرفته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازشما خواهش میکنم راهنماییم کنید..چکارکنم....منم ازامشب موقع شام اصلا توصورتش نگاه نمیکنم .کارامومیکنم غذا درست میکنم بچه که میخوابه اگه قبلا پامیشدم کارمیکردم الان میخوابم..

خدا کسی رو خوار نمیکنه عزیزم

خودمون باعث خواری خودمون میشیم

این آدم درکی از زندگی مشترک نداره. یعنی قبل ازدواج متوجهش نشدید؟ مگه میشه آدم ماشین بفروشه و به زنش نگه چقدر پول گرفته/؟

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش
ولش كن بابا نه محلش بزار ن دعوا كن كلن بى محلى كن خودش مياد طرفت

ببخشیداینومیگم ولی ازدیشب جای خوابموعوض کردم بابچه جدامیخوابم..بهم حتی پول توجیبی هم نمیده

خدا کسی رو خوار نمیکنه عزیزم خودمون باعث خواری خودمون میشیم این آدم درکی از زندگی مشترک نداره. یعن ...

چراتوعقد.متوجه شدم ولی یه مدت درست شدالان ازمادروپدرش دستورمیگیره خداتقاص کارشون روپس بده

چراتوعقد.متوجه شدم ولی یه مدت درست شدالان ازمادروپدرش دستورمیگیره خداتقاص کارشون روپس بده

انشالله که راه درستو پیدا کنی

کاش همون موقع تو عقد این مشلکلو حل کرده بود

هنوزم دیر نشده. هم میتونی از مشاور کمک بگیری و هم از کسانی که اینجا هستند و تجربه دارن.

موفق باشی

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش
2823
2791
2779
2792