2821
2789
کل کفشام  ۱کالج کهنه  ۲تا کتونی ۱ بوت ۲مجلسی که یکیش پامو اذیت میکنه  این کل کفش ...

اون که پات و اذیت میکنه ببخش 

اتفاقا شما راحت ترین‌ 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امروز سر همین با شوهرم بحث میکردم البته بحث کفش نبود به کفش کشیده شد همسرم میگفت تو هیچی به چشمت نمیاد این همه کفش خریدی بذارید بیارمش اینجا رو بخونه فکر میکنه من فقط این مدلی هستم اعصابم خورد شد

البته هر جفت کفشم زیر 700 تومن نشده ولی خدایی فقط 7 جفت تا 8 جفت نهایت داشته باشم و همه از اکو خریدم اخریش شد یک میلیون و صد تومن ولی خب کفش یکم زیاد شاید داشته باشم ولی خدایی کیف نهایت 3 تا دارم 

نه بلند نيستم ، يك و شصت و پنجم ، اما از قدم راضيم ، دختر بايد متوسط و لاغر باشه    

خیلی هم خوبی 😍

من عاشق خرید مانتو و روسری ام😍😍😍برا عید رفتم کفش بگیرم سه جفت پسندیدم ب شوهرم گفتم کدومو بردارم بنظرت گفت 3 تاشو بردار 😐منم از خدا خواسته 😂😂😂😂

به از این چه شادمانی 💖                                        که تو جانی و جهانی💖
امروز سر همین با شوهرم بحث میکردم البته بحث کفش نبود به کفش کشیده شد همسرم میگفت تو هیچی به چشمت نمی ...

بیارش تو تاپیک بذار بخونه 😋

دو دور دورت بگرده 

چهار جفت خیلی ام برام خرید کفش سخته عادت میکنم به کفشام تا پاره نشه نمیرم خرید 

منم دقيقااااا همينطوري ام ! مادر شوهرم ازم خواهش ميكنه كه لباس بخرم ، قايمكي خودش ميخره ميده به شوهرم كه بده بهم ! ههههه

اینجا رو بخونه من در نظرش زن قانعی میام

😁😁😁😅😅😅😅😅 یعنی عاشقتم منتظر خواستگارا باش خیلی قانعی 

بیارش تو تاپیک بذار بخونه 😋 دو دور دورت بگرده 

واقعا جالبه مثلا زن داداشم یا افراد دیگه رو دیدم تو یه سال 10 تا کفش میخرن همون قیمت کفش من در میاد من 2 تا میخرم فقط ولی چون گرون میشن به چشم میاد وگرنه اصلا ادمی نیستم الکی خرید کنم هی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز