2777
2789
عنوان

گربه گازش گرفت

140 بازدید | 16 پست

آمپول زد ولی انگار تو سرش درد داره میپیچه

چند وقت پیش یکی از آشناهارو سگ گاز گرفت بعدش اونجا انگار تاول زد و بعد فهمیدن سرطان خون داره

ممکنه از گاز گرفتن کسی سرطان بگیره؟ اگ مریض باشه گربه؟ میشه سانسور نکنید و رو راست حرف بزنین

در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی/ اول تو ببین قلب کسی را نشکستی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه از قبل سرطان داشته چون سگ میتونن سرطان رو تشخیص بدن و احتمالا واسه این گازش گرفته چون متوجه سرطان ...

چه جالب

کاش با بوس هشدار میداد

والا چند بار منو گربه گاز گرفته چیزی نشده

دخترم هم یه بار به گربه غذا داد دستشو گاز گرفت بردیم دکتر گفت چیزی نیست اگر عفونت کنه بعد بیارید وا عفونت نکرد یکم جای گازش سوراخ و قرمز بود که خوب شد

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

اگه سگ یا روباه یا حتی گوسفند ، بز ، خر ، اسب ، گربه ، خفاش و...، کلا اگه هر پستانداری ، کسی رو گاز گرفت ، یا چنگ زد ، مخصوصا چنگ گربه ، حتما باید نسبت به تزریق واکسن هاری ، اقدام بشه ، البته اونایی که بار اول اتفاق میافته ، فکر کنم واکسن دیفتری و کزاز هم میزنند ، اگه نزده باشند. ولی واکسن هاری حتما در صورت گاز گرفتگی یا چنگ زدن ، لازمه ، در سه یا چهار مرحله هم هست ، روز اول ، روز سوم ، روز هفتم ، روز چهارده و بیست و هشت .

در مورد سرطان و تاول هم ، در اثر گاز یا چنگ حیوان ، در مورد تاول ،ممکنه جاش عفونت کرده باشه ، ولی در مورد باعث سرطان بشه ، چیزی نه شنیدم نه خوندم .

اگه سگ یا روباه یا حتی گوسفند ، بز ، خر ، اسب ، گربه ، خفاش و...، کلا اگه هر پستانداری ، کسی رو گاز ...

خیلی ممنون

خیلی ممنون

خخواهش میکنم. واکسن هاری هم مثل واکسن های دیگه ، عوارضی میتونه داشته باشه ، از قبیل ، سردرد ، تهوع ، ضعف ، گلو درد ، و... البته فرد ممکنه همه اینا رو تجربه نکنه ، منظور اینه میتونه باعث اینا هم بشه ، که البته گذراست ولی اگه باز نگران هستید ، میتونید به همونجا که واکسن زدن یا به یه پزشک ، مراجعه کنید. من خودم هم سابقه تزریق واکسن هاری رو دارم ، گفتم شاید این اطلاعات ، به دردتون بخوره. بهترین و درست ترین کار ، مشورت با پزشک .

موفق باشید

خخواهش میکنم. واکسن هاری هم مثل واکسن های دیگه ، عوارضی میتونه داشته باشه ، از قبیل ، سردرد ، تهوع ...

بله بازم ممنون بابت وقتی که گذاشتین