2777
2789
عنوان

ارشد آزاد بهتره یا غیر انتفاعی؟؟

3670 بازدید | 44 پست

بین دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی کدوم بهتره؟ اگه دانشگاه غیر انتفاعی یا آزاد قبول بشیم اما ثبت نام نکنیم (و بخواهیم نریم) باید شهریه ثابتُ بدیم؟ میشه حدود شهریه برای رشته مهندسی تو این دوتا دانشگاه رو بگید؟

به نظرتون امسال غیرانتفاعی یا آزاد برم یا یه سال دیگه بخونم دولتی قبول بشم؟

ببخشید سوالام زیاد شد☺

تعداد رای : 9
نظرسنجی
آزاد
6
66%
غیرانتفاعی
3
33%

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟؟؟😲😲😲😲 غیرانتفاعی چطور؟

غیر انتفاعی رو نمیدونم.

ولی نمیدونم قصدت از مرخصی چیه 

اگه میخوای کاری انجام بدی ثبت نام نکن دانشگاه ازاد تا یه سال بعدش هم بری ثبت نامت میکنن ولی اگه ثبت نام کنی هم اینکه راحت بهت مرخصی نمیدن بعدنم باید نصف شهریه ثابت بدی بعدم بخوای انصراف بدی دنگ و فنگ داره ولی اگه ثبت نام نکنی اتفاقی نمی افته.

اگه میخونی برا کنکور بمون برو روزانه اگه سال دیگم نمیخونی درست حسابی 😁امسال برو آزاد البته اگه شهر ...

پارسال گفتم برا سال دیگه می خونم😂😂😂 نمی دونم چرا نمیشه🤔🤔 ولی نمی دونم از پس شهریه میتونم بربیام یا نه؟

پارسال گفتم برا سال دیگه می خونم😂😂😂 نمی دونم چرا نمیشه🤔🤔 ولی نمی دونم از پس شهریه میتونم بربیام ...

خودت شاغلی؟  یا پس انداز داری؟ 

خانواده یا همسرت میدن شهریه رو؟ 

ببین برای اینکه کم نیاری یا ب مشکل نخوری حداقل ترمی پنج تومنو حساب کن دیگه ینی حداقل 20تومن بزار کنار

20تومن تو دوسال درآمد داری