2789
عنوان

معرفی فیلم

1 بازدید | 7 پست

بچه ها فیلم قشنگ چی ببینم؟ یه چیزی میخوام که خیییلی خفن باشه و اکثریت دوسش داشته باشن یعنی سلیقه ای نباشه

لطفا هرچی که معرفی میکنید ژانر و موضوعش رو هم بگین

روز های بهتر=در مورد یه دختره فلک زدست با یه پسره بد بخت تر از خودش

desert flower=این خیلی قشنگه

بعضیا داغشو دوست دارن=قدیمیه مرلین مونرو هم بازی کرده به شدت پیشنهادی

ازدواج شاد من=ژاپنیه یه دختره که با یکی ازدواج میکنه و بر خلاف تصورش پسره جنتلمنه

کاربری دست دونفره🤌🏻🎀_تصمیمای مهم زندگیتو با قلبت میگیری یا مغزت؟ نظر نینی سایتیا💅اگر یک جوک نمیتواند تورا چند بار بخنداند پس چرا یک غم باید چند بار تورا بگریاند؟ زندگی هم مثل تاپیکای سایته حرفایی که زدیم همیشه میمونه و پاک نمیشه↕️ 🥲

Shutter island ژانرش تخیلی و روانشناختیه و از فیلم های خیلی محبوبیه که واقعا مخت سوت میکشه

Revelationary road فیلم تصویر یک رابطه ی زناشویی که در حال فروپاشیه رو نشون میده و باز روانشناختیه اگه علاقه داشتی ببین

Mr. And Mrs Smith اکشن رمانتیکه و خیلی بین مردم دنیا محبوبه فیلم حال خوب کن و باحالیه حتما ببینش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی عزیزم

خواهش گلم❤

کاربری دست دونفره🤌🏻🎀_تصمیمای مهم زندگیتو با قلبت میگیری یا مغزت؟ نظر نینی سایتیا💅اگر یک جوک نمیتواند تورا چند بار بخنداند پس چرا یک غم باید چند بار تورا بگریاند؟ زندگی هم مثل تاپیکای سایته حرفایی که زدیم همیشه میمونه و پاک نمیشه↕️ 🥲

پیانیست این فیلم محشره با امتیاز بالا اسکار برده، درباره جنگ جهانی دومه درباره یه مردیه که همچیزش رو تو جنگ از دست میده بر اساس واقعیته

انگل 2019 این کره ایه ولی محشره جنایی و معمایی درباره یه خانواده ایه که میرن و راه خودشونو تو خونه یه ثروتمندی باز میکنن و...

ندیمه 2016 اینم کره ایه امتیاز 8/4 و محشره روانشناختی و تو تا لحظه اخر نمیفهمی چی به چیه انقدر که عالیه تاریخیه دوران اشغال کره توسط ژاپن

زنان کوچک 2018 درباره 4 دختره فقیر تو دوران ویکتوریا تو جنگ داخلی امریکا

و من خدارا دارم! بین تمام نداشته هایم